Gáz az, ha 19 éves fiú létemre, elveszem a szűzeséget egy 30 éves anyukával, akivel tetszünk egymásnak meg szimpatizálunk egymással? 19/F
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 15:16
11/29 anonim válasza:
Nem gáz.
És tapasztalatból mondom, hogy az érett nőket ki ne hagyd!!!
14/29 anonim válasza:
szerintem ezt csak büszkélkedésből írtad ki.
15/29 anonim válasza:
Ha független akkor semmi gond. :) mondjuk nekem fura lenne egy tizenéves fiúval, pláne szűzzel, de vannak akiknek ez nem gond, sőt olyanok is, akiknek ez még rendes kapcsolatként is működik :)
29n
16/29 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne gáz. ;)
Amúgy hány éves gyereke(i) van(nak) az anyukának? :)
És csak szexről van szó, egy-két alkalom, vagy valami komolyabb, járni is fogtok? Lehet, nevelőapuka leszel? :D
17/29 A kérdező kommentje:
15. utolsó válaszoló. A nő egy fiú gyermekes anyuka,és gyerek még kicsi ovis vagy általános iskolás.Nem szexről van szó,hanem szerepemről pár kapcsolatrol,nagy az esélye nevelő apa leszek
2013. dec. 9. 15:52
18/29 anonim válasza:
Figyelj ha neked ez jó, nincs vele bajod, gáznak nem gáz, csak éppen furcsa, és vannak emberek akik más szemmel fognak rád nézni. De ha neked bejön és el tudod fogadni azt hogy ő legyen a nőd akkor nincs vele baj. Csak mondom, lehetséges sőt biztos hogy megfognak érte szólni.
19/29 anonim válasza:
Tinivel azért szerintem jobb, de ha neked tetszik akkor ok, másokkal meg ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!