Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevetett ki, ha úgy tűnt, szimpatizálunk egymással?
Szemeztünk sokszor, kerestük egymás tekintetét, már messziről nézett,hogyha látott, a srácot ismerve, aranyos, nem a bunkó beszólogatós fajta.
De ma nézett,közel kerültem hozzá, azaz,ahogy mentem és mikor belenéztem a szemébe, szemközt röhögött...!
Úgy,hogy a szemembe nézett,és voltak körülötte(haverja)
De tudom róla,hogy nem a bunkó fajta,nem tipor át mások érzelmein, és nem hinném,hogy azért nézett volna eddig,hogy egyszer kiröhögjön,ennek semmi értelme nem lenne.
Öcsém.. Most ha épp röhögök valamin és ránézek egy csajra akkor egyből azt hiszi hogy rajta röhögök?
Fuck logic
Lehet.:D
egyébként a srác is nézett mellette aki állt,felnéztem és pont találkoztam a tekintetével,aztán a srácéval aki tetszik,és nézett,de a haverja is. (valószínűleg tudott rólam-->magyarul esélyes,hogy nem szégyel,és így nyíltan kimerte mondani,hogy tetszem neki is,vagy pedig csak a srác is nézett,úgy semmiért..)
Nekem harmadik: :D Ő engem nézett szemezni próbált,csak elkaptam, többször,mert láttam,hogy néz, nem elbambult követett a tekintete már messziről,egyszer csak a szemébe néztem neki és felnevetett,majd mondott valamit a másiknak, ami lehetett az,hogy: 'de csúnya' 'Jézusom' 'atyám' bármi ezer választék,de közben eddig nem csinálta ezt:D Mivel a haverja(i) is néznek rám többször is,pl: egyszer már egyik azt is nézte,hogy mennyi ideig nézem:D-->ez a fuck logic:D de végülis aranyos volt, a lényege az volt,hogy vannak barátai akik valószínűleg tudnak rólam,és Ő SOHA nem nevetett (másik haverja),most ezzel a sráccal meg igen.
De barátnőim szerint, ha csúnyának tartana,vagy nevetségesnek,már röhögött volna előbb is
Nekem harmadik'-->aztaa:D
Nem harmadik* akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!