Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok/Nők! Ha van, ha nincs...

Lányok/Nők! Ha van, ha nincs szakmája/érettségije a srácnak, számít ez nektek?

Figyelt kérdés

tegyük fel, hogy a srác okos,normális,szívből tud szeretni,hűséges, de nincs szakmája,se érettségije, összejönnétek vele?

szoktátok azt nézni hogy milyen iskolai végzettsége van pl. a "kiszemeltnek"? vagy a szívetekre hallgattok ilyenkor,de mégis ott van az a dolog hogy "kár nincs szakmája:/" vagy ilyenre nem is gondoltok?

2013. dec. 5. 22:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

És még egy dolog.

"Tessék...rohadt, szemét, aljas, számító kis dög az összes...tegyetek egy szívességet és húzzátok le magatokat a wc-n!

Nekünk nem számítana milyen a végzetségetek, mert arra gondolnánk hogy ha szeretünk titeket..."

Egy pasi engem ne szeressen, aki úgy beszél vadidegenekkel, hogy húzzák le magukat a wc-n. Na, a te stílusod igen primitív embert mutat. Az kevésbé zavar, ha nincs végzettséged, de a beszédstílusod egyértelműen egy korlátozott, közönséges embert mutat, úgyhogy te ne csodálkozz, ha a lányok tőled csak pénzt várnak. Tőled mást nem nagyon lehet...

2013. dec. 6. 16:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Jön a b-terv amikor nekiállsz személyeskedni, gratulálok...

Én elmondtam hogy szerintem nem egészen feer hogy egy nő lehet akár hülye is, "merthát a pasi az elsődleges dolgozó, én csak másodlagos vagyok nekem nem kell annyira megszakadnom..erre válasz helyett átmész személyeskedésbe, lehet hogy igazad van és egy senki vagyok, aki egy kedves szót nem érdemel, de ezzel nem e kérdésre és álláspontomra válaszolsz:)

2013. dec. 6. 20:31
 23/28 anonim ***** válasza:

És azt is mondtam hogy minket valóban nem érdekelne milyen a végzetségetek ha szeretünk titeket, akkor még ha lenne rá lehetőség sem mennék egy tehetősebb hölgyhöz...fordítva ti megtennétek. Mi vagyunk a balekok egyértelmű.

Am legjobban egy darázsfaj(Fürkészdarázs)

Lárvái parazitaként a gazdaállatokba fúródnak (lepkelárvák, levéldarazsak, légy- és bogárlárvák), amelyeket belülről falnak fel.

2013. dec. 6. 20:39
 24/28 anonim ***** válasza:
48%
Én őszintén megmondom, hogy nem ismerkednék párkapcsolat céljából olyannal, akinek még érettségije sincs. Elhiszem, hogy lehet értelmes - persze, nekem is van ilyen barátom, de ha már én Magyarország egyik legerősebb egyetemén tanulok, nem tűnik nagy kérésnek, hogy a párom is legalább valami használható szakmát szerezzen az érettségije mellé. Sajnos én tudom magamról, hogy kellemetlenül érezném magam egy tanulatlan ember mellett.
2013. dec. 7. 08:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Mitől jobb, hogy van 1db kék füzetem amire az van írva, hogy Érettségi bizonyítvány? Manapság a fene nagy diplomáddal a pics@dat kitörölheted sajna! Érettségivel meg plána. Szóval nem értem a problémád :)

Állítom, hogy az én szakmámmal kenterbe verlek ami a fizetést illeti.

2013. dec. 7. 12:06
 26/28 anonim ***** válasza:

"Jön a b-terv amikor nekiállsz személyeskedni, gratulálok... "

Milyen b terv? 3 üzenetet is hozzászóltam egymás után, plusz 1 mondat engedtessék már meg... És nem én kezdtem a személyeskedést azt hiszem. De ha igen, azzal sem értem, mi a baj, szerintem gázabb, hogy milyen stílusban beszélsz.

2013. dec. 7. 12:55
 27/28 anonim válasza:

Nekem nem számít, jelenlegi párom a leírtaknak felel meg, nincs szakmája, ettől függetlenül rengeteg mindenhez ért, és mivel elég akaratos, mindig talál magának munkát. Nem a végzettség a lényeg, hanem a személyiség.

Igen, persze, jó lenne mondjuk ha meglenne pl az autószerelői szakmája, mert akkor azt csinálhatná amihez ért és szeret. De csak ilyen szinten fordul meg bennem ez a dolog, egyébként nem zavar.

2013. dec. 7. 13:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Na jólvan el lehet menni a fekete gyászba :)
2013. dec. 7. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!