Római katolikusok! Akik házasságig tiszták mradtak/akarnak maradni, mit tanácsoltok?
Én elég vallásos vagyok, és ugye a házasságon kivűli testi kapcsolat bűn..így én is tettem fogadalmat, hogy házasságig várok. De néha úgy érzem nem bírom ki, pedig ki akarom! Néha úgy kívánnám a dolgokat:// Mit tanácsoltok? Köszi a normális válaszokat:)
15l
Az USA-ban is nagyon erőteljes (más okból) a "szűzen a házasságba" mozgalom.
De hát találékony kislányok ám!
Szóval jut is marad is....
Csináld csak, de ne csodálkozz, ha rosszul sül el az életed.
Mert akármennyire hangzik is túlzásnak, ez befolyásolja. Remélem észhez térsz, időben.
Próbáld meg elhatárolni magad a média és a tv által nyújtott szexuális motívumoktól. Sajnos tele van velük a világ, céljuk, hogy fogyasztásra és bűnre indítsanak. Ha már kapcsolatban vagytok, igyekezz azon, hogy a lelki kapcsolatotokat mélyítsd el, s ezáltal erősítsd az önzetlen szeretet. Próbáljátok meg máshogy kinyilvánítani a szereteteteket (ajándékok, áldozatok...)
Imádkozz a tisztaságodért, sportolj, (kiváló feszültséglevezetés) stb.
Szép döntést hoztál, sajnos ritka már az ilyen a mai világban, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!