Római katolikusok! Akik házasságig tiszták mradtak/akarnak maradni, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Én elég vallásos vagyok, és ugye a házasságon kivűli testi kapcsolat bűn..így én is tettem fogadalmat, hogy házasságig várok. De néha úgy érzem nem bírom ki, pedig ki akarom! Néha úgy kívánnám a dolgokat:// Mit tanácsoltok? Köszi a normális válaszokat:)
15l
2013. dec. 1. 15:20
1/16 anonim válasza:
Aztán 18 évesen összeházasodsz a pasiddal és akkor derül ki, hogy rossz vele a szex, ami miatt a pasid megalázottnak érzi majd magát, kompenzálni kezd és bántani fog jó esetben szóval. De hát ugye összeházasodtatok...
2/16 A kérdező kommentje:
ez nem igaz, biztos h kibirom!
2013. dec. 1. 15:25
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok katolikus, de ezt az oldalt még én is szeretem, szerintem találsz érdekes cikkeket :)
4/16 A kérdező kommentje:
köszii, tök jó ez az oldal! :)
2013. dec. 1. 15:29
5/16 anonim válasza:
4-es vagyok, amit linkeltem is jó, de van egy másik oldal, ahol rengeteg bejegyzést írt ezzel kapcsolatban egy fiatal katolikus lány, ha megtaláltam, belinkelem, mert tényleg jók az írásai.
6/16 anonim válasza:
Ha tiszta akarsz maradni, akkor ne menj piszkos helyre és fürödj napi 3×.
Az, akinek van szexuális élete, az se nem bűnös, se nem tisztátalan. Óva intelek attól, hogy lenézd és kevesebbnek gondold azokat az embereket, akik nem úgy gondolkoznak, mint te.
8/16 A kérdező kommentje:
jajj köszii ez is jó:)) de tényleg nagyon jóó:)
2013. dec. 1. 15:35
10/16 anonim válasza:
Pont azért érzed ìgy mert torz,természetellenes dolog amit csinálsz és rámehet a leendő házasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!