Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz hogy 25 évesen szűz...

Gáz hogy 25 évesen szűz vagyok, és még nem volt kapcsolatom senkivel? L

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 20:42
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
38%

Regelj egy társkeresőre, tölts fel fotót és minden nap írni fog legalább 300 hapsi, aki akár azonnal randizna veled - még ha böllérarcod van akkor is. Persze alapvetően mind csak megszúrni akar, dehát sebaj. Randizgass, találkozgass, akármi.

Ne szarakodj, mert már így is elkéstél. A kérdés már csak az, hogy mented-e a menthetőt...

2009. nov. 21. 16:01
 22/33 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz.hol van az megírva,hogy már tizenévesen össze kell feküdnünk valakivel?! ez hülyeség! még egyáltalán nem késtél el semmivel.januárban leszek 21 éves,és még én is szűz vagyok,kapcsolatom még nekem sem volt. na és?
2009. nov. 21. 21:40
 23/33 A kérdező kommentje:
21 évesen még engem sem érdekelt,de most már zavar és nem az a fő gondom hogy szűz vagyok,hanem az hogy egyedül.
2009. nov. 21. 23:35
 24/33 anonim ***** válasza:
55%

Szia 32 éves vagyok és szinte ugyan az a problémám mint neked.

Ha gondolod és lenne kedved beszélgethetnénk, e-mailen kereszetül vagy msn-en.

32/f

2009. nov. 22. 14:06
 25/33 anonim válasza:
Szerintem nem maradtál le semmiről, még becsülendő is, nem úgy, mint az, hogy már 14 éves korukban szúrnak a gyerekek...
2009. nov. 27. 11:03
 26/33 anonim ***** válasza:
45%

Hogyne volna gáz! 25 évesen normális esetben már

ott kell tartani, hogy nem is emlékszel kapásból

az összes esetre! Sajnos ekkorára már elkezd kiala-

kulni bizonyos rigolya és ez sajnos elijeszti a

kedves partnert...

2009. nov. 27. 11:29
 27/33 anonim ***** válasza:

Most arra vársz, hogy megerősítsünk, hogy nemgáz, vagy vigasztalgassunk? :) Ugyan, ezt csak te tudhatod!

Kérdezd meg egy barátodat, hogy szerinte mi a baj. Mi innen, X kilométerről mondjuk meg neked? Ugyan ;)

2009. nov. 27. 16:38
 28/33 anonim válasza:
Nem gáz ha a társadalmi szokásokat vesszük alapul,de ha a saját magad érzéseidet vesszük figyelembe akkor nagyon sokat veszítettél már is!Mert az egyik legjobb dolog az életben!!!
2009. nov. 27. 16:59
 29/33 anonim válasza:
43%
Szia! Nálam is ugyanez a helyzet! Ha gondolod beszélhetünk mailen, és esetleg segíthetünk is egymásnak. 25/L Szerintem amúgy nem gáz! Azért mert ebben a világban az a "divat" hogy 13-14 vagy még fiatalabban veszítsük el a szüzességünket még nem jelenti azt, hogy "gáz" ha valaki még szüz 25 évesen. Az tény, hogy ezek a dolgok kimaradtak az életünkből és nagyon nehéz dolgunk lesz a továbbiakban. Viszont én optimistán állok a dologhoz és teszek az ügy érdekében. Szerintem te is szeretnél változtatni ezen a dolgon, mert feltetted ezt a kérdést. Az első lépést megtetted. Viszont mindenképp lépni kell!!!
2009. nov. 27. 20:52
 30/33 anonim válasza:
0%

kicsit gáz de azé ne érezd magadnak ratyinak majd össze jön 12 évesen én is aszt hittem hogy örökre szűz maradok most 14 vagyok és elveszítettem járogass el bulizni s csípj fel valami bigét mongyad neki szia cicus van gazdád? és ha aszongya hogy nincs akk kérdezd meg hogy nem akarsz 1 et?

utánna jönni fog a szöveg

2010. febr. 17. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!