Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz hogy 25 évesen szűz...

Gáz hogy 25 évesen szűz vagyok, és még nem volt kapcsolatom senkivel? L

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 20:42
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Már azt hittem összejön de túl naiv voltam és csak játszott.Én kitartó vagyok,csak nehéz.
2009. nov. 20. 21:17
 12/33 A kérdező kommentje:
A mérce az egyre lejjebb csúszott.Asszem félek a dologtól is ,és szerintem az is azért van mert még nem vól.
2009. nov. 20. 21:24
 13/33 anonim ***** válasza:
68%

Hidd el, hogy nincs mitől félni. A legtöbb lány átesik rajta és még mindig élnek és virulnak élvezik a szex adta felszabadultságot...Az élet egy nagy játék(visszatérve, hogy játszott veled a pasi) játszani kell, igaz közben néha veszítenünk is kell, nem nyerhetünk örökké!!!

Játssz Te is éreztesd a pasikkal, hogy nő vagy. Biztosan lesz aki felfigyel rád, és aki neked is megfelel majd.

2009. nov. 20. 21:34
 14/33 A kérdező kommentje:

Nem akarok örökké nyerni,csak egyszer.A sextöl nem félek,csak magától a kapcsolattól.

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 20. 21:45
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
Már a zis elgé gáz hogy 25 éves vagy,de hogy lány is az mrá pofátlanság
2009. nov. 20. 22:11
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
nevicceljetek már. Hogy a csudába ne lenne gáz. Ez már egy vénlány. nem tartogatja a szüzeségét hanem nem kell senkinek. Hiába vigasztaljátok attól még nem lesz neki jobb és nem lesz boldogabb az élete. Igenis meg kell neki mondani hogy gáz és kapja össze magát mert elmegy fölötte az élet. A fiatalság már szinte igyis elment.
2009. nov. 20. 22:34
 17/33 anonim ***** válasza:
70%
Ismerős ez a nőtípus. Jó barátnak, lehet vele társasági programot csinálni, de amikor komolyabbra fordulna a dolog kigyullad a férfi fejében a vészvillogó. Ha 25 éves koráig nem volt képes párkapcsolatot kialakítani, akkor szinte már esélytelen. Ha csak nem talál egy hasonlót férfiban. De hosszú távon annak sincs sok esélye. Sajnos ez van. Sorry.
2009. nov. 20. 23:11
 18/33 anonim válasza:
100%
Miért lenne reménytelen a helyzet? Persze, kedves kérdező, neked is tenni kellene a dolog érdekében. A csalódásokat nem lehet megúszni azzal, ha bezárod magad. Sajnos csak sok fájdalom árán jut el az ember egy jó kapcsolatig, ezt is tanulni kell, mint minden mást. Nekem 26 évesen volt az első (hogy miért, az itt nem fontos), és nehéz volt felnőtt fejjel megtanulni azt, amit más kamasz fejjel él át, de mára az x-edik pasimmal kiegyensúlyozott kapcsolatom van. Tehát, sikerülhet!
2009. nov. 21. 07:34
 19/33 anonim ***** válasza:
43%
Én meg tudlak érteni, hasonlóan vagyok mint Te. Igazából szerintem nem azon van a hangsúly, hogy gáz-e vagy sem, és ne is az érdekeljen mások mit gondolnak erről, hanem ha neked ez így nem felel meg tenni érte, én is próbálkozom több kevesebb sikerrel, hát néha tényleg hajlamos az ember azt hinni, hogy a kapcsolatot nem neki találták ki, de kitartás, jó munkához idő kell:D!:)
2009. nov. 21. 12:15
 20/33 A kérdező kommentje:

Remény még van,kitartás egyre kevesebb,ha így csinálok valamit az se jó,ha úgy az sem.Akkor mégis hogy jó?Tennem kell érte jó tennék én,csak áruljátok el hogy mit.

Az utolsó 2 válaszolónak köszönöm.

2009. nov. 21. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!