Hát talán kicsit,van az úgy hogy nem jön össze...Én is így vagyok vele,bár még csak 17,5 vagyok.
2009. nov. 20. 20:43
2/33 anonim válasza:
Nem gáz, de a mai világban elég fura...
2009. nov. 20. 20:45
3/33 anonim válasza:
Nem gáz, biztos nem volt még rá alkalmad, van ilyen.
2009. nov. 20. 20:46
4/33 anonim válasza:
Én nem nevezném gáznak. Vannak későn érők (bár ez már tényleg késő). A kérdés, hogy miért van ez az állapot? Szeretnél változtatni rajta, vagy jó így és csak azért zavar mert a környezetedben már mindenki túlesett az ilyen dolgokon?
Gátlásos vagy, esetleg zárkózott?
2009. nov. 20. 20:47
5/33 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha azért nem volt még kapcsolatod, mert kiállhatatlan vagy. Egyébként, ha megismersz valakit, és ő szeret, elfogadja majd, hogy még szűz vagy. :)))Ne aggódj!
2009. nov. 20. 20:48
6/33 anonim válasza:
Kicsit.
Nem is ez, hanem az, hogy valszeg sok minden kimaradt az életedből. Bulik, társaság,stb.
2009. nov. 20. 20:50
7/33 A kérdező kommentje:
Nem aggódok,és az sem zavar hogy a korombeliek tul vannak rajta.Csak rossz egyedül,nem akarok vénlány lenni.Nekem valahogy nem jön össze,nem vagyok zárkózott mindig nevetek,sokat beszélek,kedves is vagyok,néha nehéz velem ,de csak mint mindenkivel.Szeretnék változtatni csak nem tudom hogyan.
2009. nov. 20. 20:54
8/33 anonim válasza:
Valaki nagyon fog majd örülni neked:)
2009. nov. 20. 21:09
9/33 anonim válasza:
Talán el kellene kezdeni ismerkedni.
Bár azt azért jó volna tudni, hogy szerinted mi lehet az oka annak, hogy még nem volt olyan komoly férfi az életedben akivel lefeküdtél volna.
Valami oka csak van...Kell lennie!
Vagy magasra teszed a mércét, vagy félsz összejönni valakivel?!
Nem igaz, hogy valaki 25 éves koráig nem talál magának partnert, csak keresni kellene...Ha gátlásos vagy meg kell szabadulni a gátlásoktól!
2009. nov. 20. 21:14
10/33 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akiknek arra van szükségük hogy más mondja meg mit tartson magáról. Ez a gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!