14 eves fiu vagyok es el akarom vesziteni . Megtegyem szerintetek?
Júlia szerintem egy qrva volt. Bocsánat.
Üzenem a 20 éves lánynak: az se hinném, h véletlen, hogy annyi rossz család volt régen. Szerinted mennyire voltak érettek 13 évesen az emberek a házasságra? Csak követték az ösztöneiket, mint az állatok, ami rendben van, de akkor meg ne pecsételjék meg házassággal, mert az már nincs rendben, hogy megkívánják egymást kamaszkorukban, de aztán azzal is éljenek. Mivel a szakítás se volt divat, ezért az se volt válaszható...
miért akarod elveszteni...? lécci válaszolj...nemn bunkóságból kérdezem csak kiváncsi vagyok :)
am rajtad múlik ha van bnőd és szereted akkor jah ha nincs és csak divat akkor ne!
16/L
Ez a kategória kizárólag 18 éven felülieknek szól!
-Hozzátenném, hogy ez egy HATALMAS NAGY HIBA! Mégis, hogy a fenébe kérdezhetnének a fiatalok és hogyan adhatnának tanácsot nekik az idősebb, tapasztaltabb emberek, ha elméletileg itt nem is kérdezhetnek 18 éven alul? Szerintem, inkább oktatni kellene a fiatalságot, nem pedig elzárni ettől a témától! És itt is sokat tanulhatnának!
Persze, az már más hogy ennek ellenére is feljárnak ide, de azért én tényleg nem értem, miért is kellene ennek a kategóriának kizárólag 18 éven felülieknek szólnia.
23/F
Miért akarod? Kivel?
Ha mert erősen hajt a vágy, javaslom a kezedet. A te korodban ez a megoldás a problémára.
Ha mert unatkozol a barátnőddel, javaslom a beszélgetést, filmnézést, sétálást, közös tanulást és hasonlókat.
Ha mert már mindenk fiú ezzel dicsekszik a suliban, akkor ne higgy nekik, nagy a szájuk.
Általánosságban: várd meg azt a lányt, akivel kölcsönösen szeretitek egymást és teljesen megbíztok egymásban. (Ez persze évek múlva várható.) Addig is kösd le magad mással (tanulás, sport...).
Különben pedig az ember tanuljon meg uralkodni a vágyain és ösztönein. Ez az egyik, ami megkülönbözteti az állatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!