14 eves fiu vagyok es el akarom vesziteni . Megtegyem szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 20:31
11/46 anonim válasza:
öreg .. tedd meg :D kefélsz egy jot legalább de ha nem teszed meg akkor is túléled.. képzeld 16 éves vén p*cs vok szüz és élek.... nem nagy müvészet ;)
12/46 anonim válasza:
Én 14 évesen legóztam és sok kockát elvesztettem de nem akartam...
13/46 anonim válasza:
Hová jut a fiatalság...14évesen szexelnek. Lehet gáz, de én még akkor babáztam...
Szerintem ne tedd meg, csak akkor ha van egy olyan barátnőd, akit igazán szeretsz
15/46 anonim válasza:
menj sétálni vele, őt hagyd ott, te meg menj tovább!
16/46 Funktasztikus válasza:
te tudod em mi érezzük ne törödj velük régi modiak azt mondom:)ez hülyeség az a lényeg hogy élvezd nem kell meg várni a nagy Ő-t ráér még:)nagy harcos leszel még ifju padavan:)
13F
én is tervezem
17/46 anonim válasza:
Amindenit kedves utolsó...ha meg nem szólaltál volna, okosabb maradtál volna :)
18/46 anonim válasza:
fajul a világ... az emberiség lassan tényleg megérik a pusztulásra... már azt várom hogy az ovodások gruppent játsszanak az udvaron... 13 és ba**ni akar? ... nincs rá szó...
19/46 Funktasztikus válasza:
ahogy irtam régi modiak vagytok:))
20/46 anonim válasza:
ÁÁÁ ezt nem birom, szakadok a röhögéstől:DDDDD
14 évesen...:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!