2014 előtt bepasizok! Nem kell még egy év magány, tapasztalatokat akarok! :D Tanácsok?
Mit tegyek a cél érdekében?
Eddig betegség miatt nem volt senkim, évekig tartott mire teljesen kigyógyultam és rendbe jött a külsőm. Most egészséges vagyok de elegem van, hogy 24 évesen fogalmam sincs arról, mi is az a szerelem. Félénk vagyok, zárkózott típus. Még csak meg sem csókoltak soha és ezen változtatni akarok.
Nem egy éjszakás-t keresek, hanem komolyabbat. De már egy jól eső "első" csókkal is kibékülök.
Tudom, hogy szánalmas vagyok de ezt dobta a gép.
Tehát, valaki adjon tanácsot. Hogy kell "pasizni"?
Hát, én is 24 vagyok, mint te, csak pasi.
Tulajdonképp egyszer kellett csak életemben csajoznom, ami évekig tartó kapcsolatot eredményezett a következő módon:
Nem párkapcsolati céllal beszélgettem emberekkel, hanem hogy megismerjem őket.
Meg unaloműzésből.
Pl beszélgetek bárkivel a zenéről, filmekről, vallásról, fizikáról, matematikáról, filozófiáról, és sok másról.
Kivel miről lehet...
És így találkozom olyan emberekkel, akik szimpatikusak és ha úgy van, tartom velük a kapcsolatot.
Sajna egy ideje nekem sincs senkim, de ugyanúgy ismerkedem.
kit érdekel?
a te dolgod,járd magad a saját utad...más nem tud ebben tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!