El fogom valaha veszíteni?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy hajt valami vagy hogy arra vágyom, hogy mindegy, kivel, de túllépjek a szüzességemen. Egyszerűen csak nem érzem úgy, hogy bárkivel is képes lennék olyan viszonyba kerülni, hogy meg merjem mutatni a testem, anélkül, hogy rettegnék, kövérnek talál, nem tetszik neki a mellem formája, nem talál vonzónak meztelenül. Azt mondják, "jó csaj" vagyok, de ruhában teljesen más, pláne férfiszemmel nézve, mindenki. 17/L2013. nov. 19. 21:56
1/5 anonim válasza:
Szeretem a kakaós palacsintát :)
2/5 anonim válasza:
Kedves Kakaós Palacsinta, tökre örülök, hogy még szűz vagy 17 évesen, mert épp itt akadt ki egy kérdező, hogy 13-4 éves fiúk-lányok, orrbaszájba csinálnak, mindent, ami még várhatna. Örülj annak, hogy ez így van, tuti, hogy egy megfelelő partnerrel, el fogod veszíteni és fel leszel rá készülve lelkileg, szóval ne parázz. 24F
3/5 anonim válasza:
Szerintem, ne akadj ki ezen, előbb vagy utóbb úgyis elfogod veszteni, nőknél amúgysem ciki hogy tovább szűz. Ha akarod, küldj képet privátban és elmondom a véleményem, de aligha hiszem hogy kővér és csúnya lennél. 18/F
4/5 anonim válasza:
Én az eszemet vesztettem el.Azóta se találom.:(
5/5 anonim válasza:
Ez tök természetes, hogy kissé rettegsz. Majd kialakul. Ha azt mondják, "jó csaj" vagy, olyan távol nem állhat a valóságtól. (Küldj fotót :D )
Amúgy csak egyetérteni tudok, 17 vagy és szűz, riszpekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!