Szűz lánynak szűz, vagy nem szűz fiúval előnyösebb elveszítenie a szüzességét?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 19:14
1/5 anonim válasza:
Elsősorban egy Lóval, vagy egy 35 centis kígyóubival érdemes :)
2/5 anonim válasza:
Vagy egy 14 éves nem szűz, vagy egy 22 éves szűz fiúval érdemes.
3/5 anonim válasza:
Nálam mind a ketten szüzek voltunk és hát mind a ketten hót bénák voltunk így egyiknek se volt ciki. Azért a lánynak lehet jobb tapasztalt fiúval de annyi baj legyen majd mind a ketten beletanulnak szóval teljesen mindegy csak szeressétek egymást.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy nem szűz fiúval érdemes, azért is, mert akkor a fiú már tudja hogy hogyan kell csinálni, hogy ne fájjon, és jobban ért hozzá, mint egy teljesen tapasztalatlan srác.
5/5 anonim válasza:
Én nem szűzzel vesztettem el, és tök jó volt, mert tapasztaltként már tudott csak rám koncentrálni, nem izgult stb (nem voltam még szűzzel, de egy minimális félelem az iismeretlentől biztos mindenkiben ott van).
Szűzzel szerintem érzelmi szempontból jobb, hogy egymáséi vagytok, közösen kezdetek bele valami újba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!