Miért érzem néha úgy, hogy engem egy férfi se tudna igazán szeretni? 21N
Szerintem elég arrogáns kijelentés volt a "rondább,butább,hülyébb,stb." mondat.Szerintem a beképzeltségeddel próbálod meg bizonyítani magadnak és a környezetednek,hogy mennyit érsz.
Azt viszont megsúgom neked,hogy semmit nem jelent,hogy egyetemre jársz.Találkoztam már olyan 2 diplomás emberrel,aki a szakmáján kívül semmihez nem értett az ég világon és a gondolkodása olyan egyszerű volt,mint a faék.
Ha az életben is ilyen vagy,akkor szerintem szállj le a magas lóról és próbálj meg kicsit több tiszteletet mutatni az emberek iránt(legalábbis azok iránt,akik megérdemlik)!
Például azzal,hogy hülyének tituláltál minden embert,aki nem jár/járt egyetemre,azzal lehet,hogy sok mindenkitől elvágtad magad,mert némelyik egyetemista/főiskolás ember szülei egyszerű szakmunkások,vagy közalkalmazottak és egyikük sem nézheti jó szemmel,ha lenézik a szüleit,vagy a rokonait.
Egy szóval az arrogancia elég taszító tulajdonság.
Sok sikert!
23/F
Én is észrevettem már, hogy a szerintem kevésbé előnyösen kinéző emberek általában párban járnak. Ez nem azért van, mert megérdemlik vagy nem érdemlik meg, hanem azért mert ők nem csinálnak problémát a társkeresésből.
Mesélj, miért vagy ennyire megkeseredett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!