Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért érzem néha úgy, hogy...

Miért érzem néha úgy, hogy engem egy férfi se tudna igazán szeretni? 21N

Figyelt kérdés
Nem érzem magam se csúnyának, se hülyének, egyetemre járok, hétköznapi életet élek, mégis azt hiszem a lelkem mélyén, hogy engem egy férfi se tudna szeretni, és nem érdemlek meg egy párkapcsolatot. Sokszor vagyok úgy vele, hogy nem lesz soha egy normális barátom. De közben meg látom, hogy tőlem butábbak, hülyébbek, rondábbak, szerencsétlenebbek stb. találtak párt maguknak és boldogok, én mégis úgy érzem, hogy nekem ez nem jár ki. Igaz, kissé szeretethiányos vagyok, nem sokan szerettek eddig, lehet, hogy ez is benne lehet a dologban.
2013. nov. 16. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
egy rakás szerencsétlenség vagy a kérdés alapján:)
2013. nov. 16. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Írj nekem cica :D
2013. nov. 16. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Egész biztos, hogy van olyan, aki szívesen lenne veled :)
2013. nov. 16. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem elég arrogáns kijelentés volt a "rondább,butább,hülyébb,stb." mondat.Szerintem a beképzeltségeddel próbálod meg bizonyítani magadnak és a környezetednek,hogy mennyit érsz.

Azt viszont megsúgom neked,hogy semmit nem jelent,hogy egyetemre jársz.Találkoztam már olyan 2 diplomás emberrel,aki a szakmáján kívül semmihez nem értett az ég világon és a gondolkodása olyan egyszerű volt,mint a faék.

Ha az életben is ilyen vagy,akkor szerintem szállj le a magas lóról és próbálj meg kicsit több tiszteletet mutatni az emberek iránt(legalábbis azok iránt,akik megérdemlik)!

Például azzal,hogy hülyének tituláltál minden embert,aki nem jár/járt egyetemre,azzal lehet,hogy sok mindenkitől elvágtad magad,mert némelyik egyetemista/főiskolás ember szülei egyszerű szakmunkások,vagy közalkalmazottak és egyikük sem nézheti jó szemmel,ha lenézik a szüleit,vagy a rokonait.

Egy szóval az arrogancia elég taszító tulajdonság.

Sok sikert!

23/F

2013. nov. 16. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet. Nincs mindennek hely a terülj-terülj asztalkán.
2013. nov. 16. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is észrevettem már, hogy a szerintem kevésbé előnyösen kinéző emberek általában párban járnak. Ez nem azért van, mert megérdemlik vagy nem érdemlik meg, hanem azért mert ők nem csinálnak problémát a társkeresésből.

Mesélj, miért vagy ennyire megkeseredett?

2013. nov. 16. 20:43
 17/17 anonim ***** válasza:
A kérdező úgy eltűnt, mint a kámfor.
2013. nov. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!