Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első ujjazás?

Milyen az első ujjazás?

Figyelt kérdés
lányok véleményét szeretném elsősorban kérni hogy nekik milyen volt az első mert én kicsit félek tőle vagy nem tudom

2013. nov. 14. 20:59
1 2
 11/17 Tüncsiiiii válasza:
100%

Szia ! :) Nekem pont ma tortént meg az elso :) nagyon romantikus volt , kozbe csokoloztunk. Mikor bedugta az ujjat ovatosan kicsit fajt de aztan mar megszoktam , elis mentem :)

15/L

2013. dec. 13. 22:31
 12/17 anonim válasza:
100%
Csodálatos érzés volt. Nem szerettem a pasit csak kavartunk. Csókolóztunk aztán a nyakam csókolgatta meg fogdosott amitől felborzolta a kedélyeim jól be is medvesedtem így könnyen csúszott az ujja/i... amikor felnyúlt az maga volt az álom el is mentem egy órán át tartott az egész és nagyon élveztem. Sosem fogom elfelejteni. Ne félj tőle csak jól sülhet el.
2013. dec. 27. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Király dolog. A legtöbb csaj élvezi.
2013. dec. 27. 15:54
 14/17 anonim válasza:
100%
nekem is először fájt (lehet hogy azért mert akkor lyukasztotta ki a szűzhártyámat) kb 1-2 percig de miután megszoktam az érzést és a gondolatot hogy mit csinál nagyon élveztem azóta sem élvetem még akkorát
2014. jan. 14. 01:34
 15/17 anonim válasza:
48%
Milyen ha magadnak csinálod először? Mondjuk 14 évesen, es még szűz vagy?
2014. ápr. 20. 14:48
 16/17 anonim válasza:
37%
jó erzers ha jó csinaja valaki ....csak vigyaz hogy kozbe be ne kakij....ha magadnak csilod az nem jo
2017. ápr. 9. 17:11
 17/17 anonim válasza:
100%
Extrán jó érzés, de komolyan. Meg merem kockáztatni, hogy majdnem olyan jó érzés, mint maga a szex. Elsőre még az egy ujj is picit fájni fog és szokatlan lesz, de a második alkalomra már meg fogod szokni.
2020. máj. 6. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!