Milyen az első ujjazás?
Figyelt kérdés
lányok véleményét szeretném elsősorban kérni hogy nekik milyen volt az első mert én kicsit félek tőle vagy nem tudom2013. nov. 14. 20:59
11/17 Tüncsiiiii válasza:
Szia ! :) Nekem pont ma tortént meg az elso :) nagyon romantikus volt , kozbe csokoloztunk. Mikor bedugta az ujjat ovatosan kicsit fajt de aztan mar megszoktam , elis mentem :)
15/L
12/17 anonim válasza:
Csodálatos érzés volt. Nem szerettem a pasit csak kavartunk. Csókolóztunk aztán a nyakam csókolgatta meg fogdosott amitől felborzolta a kedélyeim jól be is medvesedtem így könnyen csúszott az ujja/i... amikor felnyúlt az maga volt az álom el is mentem egy órán át tartott az egész és nagyon élveztem. Sosem fogom elfelejteni. Ne félj tőle csak jól sülhet el.
13/17 anonim válasza:
Király dolog. A legtöbb csaj élvezi.
14/17 anonim válasza:
nekem is először fájt (lehet hogy azért mert akkor lyukasztotta ki a szűzhártyámat) kb 1-2 percig de miután megszoktam az érzést és a gondolatot hogy mit csinál nagyon élveztem azóta sem élvetem még akkorát
15/17 anonim válasza:
Milyen ha magadnak csinálod először? Mondjuk 14 évesen, es még szűz vagy?
16/17 anonim válasza:
jó erzers ha jó csinaja valaki ....csak vigyaz hogy kozbe be ne kakij....ha magadnak csilod az nem jo
17/17 anonim válasza:
Extrán jó érzés, de komolyan. Meg merem kockáztatni, hogy majdnem olyan jó érzés, mint maga a szex. Elsőre még az egy ujj is picit fájni fog és szokatlan lesz, de a második alkalomra már meg fogod szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!