Milyen az első ujjazás?
Figyelt kérdés
lányok véleményét szeretném elsősorban kérni hogy nekik milyen volt az első mert én kicsit félek tőle vagy nem tudom2013. nov. 14. 20:59
2/17 anonim válasza:
Mitől félsz? Egy ujj nem ejt teherbe.
Amúgy király volt. Élveztem. :D
3/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem az ujj ejt teherbe de valamiért mégis félek..
2013. nov. 14. 21:10
4/17 anonim válasza:
jó érzés volt,elötte csókolöztünk puszilgatta a nyakam,amitöl tökre be indultam,már vártam hogy csináljon oda lent is valamit,amikor benyúlt,nagyon jó volt,csinálta egy darabig..de nem tudom miért,de nem mentem el ,de ettöl függetlenül jó érzes,ne félj tölle :D
5/17 A kérdező kommentje:
rendben már kezdek úgymond "hozzászokni" a gondolathoz :D meg kíváncsi is vagyok hogy milyen :D köszi amúgy a válaszokat :)
2013. nov. 15. 19:50
6/17 anonim válasza:
kegyetlen jó. nagyon imádom. barátom nagyon jól csinálja. elsőre is nagyon élveztem, kicsit váratlanul ért, amikor elkezdett 'közelíteni' a kezével.. aztán hagytam magam. nagyon jó volt, imádom, ha csinálja:)
7/17 anonim válasza:
Nekem fájt.
Pedig csak egy ujját dugta be.
És azt is szépen lassan.
Valamiért ilyen furcsa, idegen érzés volt.
Aztán nem is folytattuk, nem feküdtem le vele később sem.
8/17 anonim válasza:
fájt,nem volt jó.. de utólag rájöttem hogy nem is szerettem a fiút, szóval azon is múlhat :)
9/17 anonim válasza:
Én nagyon élveztem, el is mentem :)
10/17 anonim válasza:
én is imádtam és mai napig imádom csinálni;)
csak legyen kinek :D
sajna most egy ideje böjtölnöm kell :(
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!