Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves fiú vagyok szűz,...

21 éves fiú vagyok szűz, hogyan szerezzek magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim és nem járok sehova, munkahelyem van de ott mindenki sokkal idősebb nálam nem igen tudok haverkodni se csajozni, mit tegyek lehet igy barátnőm?

2013. nov. 12. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Bennetek semmilyen tartás és büszkeség sincs?"

Elmehet az ember a fenébe a tartással és büszkeséggel, ha ő ott van szűzen, mások meg már tizenéves koruk óta szexelnek. Nem egy jó érzés. A prosti természetesen csak pótmegoldás, de még mindig sokkal több, mint a semmi.

2013. nov. 14. 10:24
 12/16 anonim válasza:
Szia haver :) 18 évesen vesztettem el mert nagyon zavart hogy még az vagyok.. Elmentem egy rsszlanyhoz,egyetemista 20 éves kis bombázó volt :) azóta 19 vagyok és van barátnőm és szerintem az miatt lett mert nagy önbizalmat adott hogy már nem vagyok szűz :)
2013. nov. 14. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:

10:24

Ki a f@aszt érdekel hogy más mit csinál? Ha előtted 150en felvágják az erüket és megdöglenek, akkor te követed őket szó nélkül, nehogy már kimaradj a jóból, mert az milyen ciki???

Ilyen gondolkodással menj is prostihoz. Neked nem való barátnő!

Gratulálok az IQ szintedhez, egy növénynek több esze van nálad!

2013. nov. 14. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok hülye? Te a csoportos öngyilkosságot hasonlítod össze a szex-szel? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Van egy olyan érzésem, hogy neked nem kellett nélkülöznöd, különben nem ilyen hangnemben beszélnél.

2013. nov. 14. 19:01
 15/16 anonim válasza:
1 azt írta hogy még haverja sincs meg nem mozdul ki otthonról akkor elöbb ezeket kéne megoldani aztán jöhet a barátnő. Haverkodásnál egyszerűbb nincs ha vennak haverok megvan az hogy jársz valahova pl: buli stb. és ha elmész buliba akkor meg a csaj szinte jön magától és az a jó hogy a pia az oldja a feszültséget magyarul akkor könnyeben adják magukat ( ne érts férre nem azt mondom hogy itasd le és szexelj vele bár olcsóbban kijönnél belőlle mint egy prostiból ) hanem azt értettem hogy részeg ember őszinte és ha bejössz egy csajnak akkor adja magát.
2013. nov. 15. 21:55
 16/16 anonim válasza:

hasonló cipőben járok én is mint a kérdező a gáz hogy 26 vagyok már...

nagyon csinos lány akinek bejöttem, mikor rájött hogy állok ezzel a kérdéssel inkább elküldött

szóval ha megteheted akkor menj el hivatásoshoz és mindenképpen több sikered lesz a lányoknál..

szüzen nem fogsz kelleni senkinek se.. és ha kiderül akkor megaláznak vele...

2014. jan. 16. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!