21 éves fiú vagyok szűz, hogyan szerezzek magamnak barátnőt?
"Bennetek semmilyen tartás és büszkeség sincs?"
Elmehet az ember a fenébe a tartással és büszkeséggel, ha ő ott van szűzen, mások meg már tizenéves koruk óta szexelnek. Nem egy jó érzés. A prosti természetesen csak pótmegoldás, de még mindig sokkal több, mint a semmi.
10:24
Ki a f@aszt érdekel hogy más mit csinál? Ha előtted 150en felvágják az erüket és megdöglenek, akkor te követed őket szó nélkül, nehogy már kimaradj a jóból, mert az milyen ciki???
Ilyen gondolkodással menj is prostihoz. Neked nem való barátnő!
Gratulálok az IQ szintedhez, egy növénynek több esze van nálad!
Én vagyok hülye? Te a csoportos öngyilkosságot hasonlítod össze a szex-szel? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Van egy olyan érzésem, hogy neked nem kellett nélkülöznöd, különben nem ilyen hangnemben beszélnél.
hasonló cipőben járok én is mint a kérdező a gáz hogy 26 vagyok már...
nagyon csinos lány akinek bejöttem, mikor rájött hogy állok ezzel a kérdéssel inkább elküldött
szóval ha megteheted akkor menj el hivatásoshoz és mindenképpen több sikered lesz a lányoknál..
szüzen nem fogsz kelleni senkinek se.. és ha kiderül akkor megaláznak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!