Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha sok pasi tetszik?

Baj ha sok pasi tetszik?

Figyelt kérdés
Az a baj h nekem mindig sok srác tetszik meg, és ha jön vki akibe tényleg belezúgok, és már levelezünk meg mit tom én, és mikor már ott lennénk h talizunk, vki más sokkal jobban megtetszik! Ti mit csinálnátok? Mit gondoltok? Ez oan ribancos? Változnom kéne? Vagy ez természetes?
2009. nov. 17. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem természetes. Vagyis számomra nem. Szerintem még éretlen vagy.
2009. nov. 17. 15:07
 2/10 anonim válasza:
100%
Van egy olyan érzésem, h olyan 14 körül lehetsz...szép dolog ilyenkor ribancosodásról elmélkedni...Ha soha nem mész el senkivel sem "talizni", akkor soha nem fogsz magadnak találni barátot. Az meg, hogy más tetszik meg, olyan még sokszor lesz, de ne csak a külsőt nézd! Amúgy meg örülj neki, hogy ennyi lehetőséged van válogatni :)
2009. nov. 17. 15:09
 3/10 anonim válasza:
74%
Nem baj ez maradjon így!
2009. nov. 17. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
én teccem neked ;) ?
2009. nov. 17. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Küldj képet és megmondom h tetszel e v sem!:D
2009. nov. 18. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
nem, csak k*rva vagy :)
2009. nov. 18. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Kösz, de kedves v b*zdmeg! Szerintem inkább csak akkor lennék k*rva, ha járnék velük és megcsalnám őket! Már bocs!
2009. nov. 18. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyan miért lenne baj? ezer meg ezer jó pasi szaladgál a világban:)
2009. nov. 19. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:

érdekes, ha egy lánynak sok fiú tetszik, az gáz, ha egy fiú nem forgolódik a nők után, előbb-utóbb rákérdeznek, nincs-e valami baja... :-)

Persze, van különbség a két nem között, de szerintem nem gáz, ha egy lány érdeklődik...

2009. nov. 20. 17:12
 10/10 anonim válasza:
énis igy vagyok vele pont veled egy cipőbe járok:):) volt egy srác akivel öszejöttem és megbeszéltük a talit és adig egy csomo jo srácal beszélgetem msn-en és rájötem h nemtok mgmaradni egy ember melet és szakitotam a barátomal ezt megmondtam neki.:S:S nemtudtam mit mteni és ez nem ribanckodás meg semi olyan
2009. nov. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!