Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom, hogy bizonyára sok...

Timeee31 kérdése:

Tudom, hogy bizonyára sok ilyen jellegű kérdést tettek fel az oldalon, de azért jó lenne tudni: Vajon kínos, ha 20 évesen még szűz vagyok? Sajnos emiatt egyre inkább stresszelek.

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha így gondolod, akkor lásd is így a dolgot és fel se merüljön, hogy ez "ciki"! Te döntöttél úgy, hogy nem akarsz egy futókaland során lefeküdni senkivel, ezért ne is görcsölj amiatt, hogy még nincs szexuális tapasztalatod!

(8-as voltam)

2013. nov. 12. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, bár ez egy érdekes dolog, mert ameddig én is szűz voltam, én is annak találtam, hogy az vagyok, és biztos nem kellek majd soha senkinek, tapasztalatlan leszek, lemaradtam mindenről, stb., gondolom ismerős. XDD De most már nem gáz, ha valaki az, sőt, azt tökre értékelném most már, ha valaki direkt nem feküdne le senkivel mondjuk 25 éves korig, házasságig. Akkor már nem lenne a gyerek miatti para sem. Amúgy fiú vagy vagy lány?

Ja és az tök hülyeség, hogy "lekésel" valamiről, ezt csak most érzed így, mert nincsen tapasztalatod. De ha lesz, akkor látni fogod, hogy rögtön bele fogsz jönni. És jó lesz így, hogy nem éretlenül mész majd bele a dolgokba. ;-)

Szóval nekem nem kínos. És úgyis lesz hapsid/csajod. ;-)

2013. nov. 12. 21:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek, hogy hozzászólt a témához. Egyébként lány vagyok.:)
2013. nov. 13. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Nőként szerintem egyáltalán nem baj, ismertem 25éves szűz csajt is, azóta már nem az :)

Férfiként én pl itt vagyok 26évesen, mindenféle randitapasztalat nélkül, szüzen. 20év az semmi, 5-6 év múlva nyilván másképp érzi majd magát az ember. Kicsit már nyugtalanít engem a párkapcsolat dolog, de egyelőre elvagyok. :)

2013. nov. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!