Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mitől fájhatott?

Csillámponii kérdése:

Mitől fájhatott?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónaposak voltunk (én 16 lány ős 17,5 fiú), mindketten szűzek, átjött hozzánk és még soha nem mentünk a csóknál tovább de most belelendültünk a dologba és meg akart ujjazni. Rövidnadrágban voltam és oldalról becsúsztatta az ujját, először símogatott majd az ujját be akarta dugi, de ekkor éles fájdalmat éreztem és eltoltam. Mitől lehetett? 2 éve tampont használok, és nem hinném, hogy szűzhártyámat sértette, lehetséges hogy a körme karcolt meg?

2013. nov. 10. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
béna a pasid
2013. nov. 10. 16:28
 2/8 anonim válasza:
Igen megkarcolt a körme és ejtett rajtad egy 10cm-es sebet lesz mégewgy puncid és elfogod kapni a élesfájdalomicitiszt....
2013. nov. 10. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak nagyon nedves hüvelybe nyúlkálunk, különben ez lesz mindig is.

Petting alatt nem a hüvelybe nyúlkálással kezdünk, csak ha már érezni,hogy bőségesen nedves :)

2013. nov. 10. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: szerintem elég nedves voltam, de akkor szerinted azért fájhatott, mert szűhártyához nyomta, vagy mi?
2013. nov. 10. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges igen! Nem ismerem a technikai részleteket.

De. A fájdalmat okozhatja a nem kellő felizgultság, a köröm (csak tövig vágott körömmel nyulkálunk be!), és a szűzhártya megsértése is. És elméletileg lehetséges, hogy ez az éles nyilallás a szűzhártya átszakadása volt ;) Ezek az okok lehetségesek, te tudod eldönteni, hogy az adott szituban mi a valószinűbb. A szűzhártyának utána tudsz nézni kis tükörrel. :)

2013. nov. 10. 16:45
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ!:D
2013. nov. 10. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Köröm lehetett. Legközelebb vegyétek le a ruhát vagy legalábbis ne oldalról, valami nyakatekert pozícióban próbáljon becsusszanni!
2013. nov. 10. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is köröm. a hártya legalábbis eléggé egyben van:D
2013. nov. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!