Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől fájhatott a méhem? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fájhatott a méhem? (lent)

Figyelt kérdés
nagyon furcsa ez a mostani ciklusom, iszonyú erősen fájt a peteérésem, szinte 2 napig szúrkált, ma meg pár percig fájt a méhem. jövőhéten kell megjönnie, sztek attól? amugy a peteérése mindig megérzem most is érzem ahogy halad előre, szal terhes nem lehetek, csak kérdezem hogy mitől fájhat most igy minden ennyire?
2010. okt. 25. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy kezd kint hideg lenni, te pedig nyilván most is haskipólóban rohangálsz az utcán.
2010. okt. 25. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
nem haskipolóban rohangálok!!! hanem nagy télikabátban és vastag pulcsikban!!!
2010. okt. 25. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok minden okozhatja! Pl: húgyuti fertőzéstől is fájhat,felfázás,keményebb,vadabb szexuális együtlét a megszokotthoz képest,ciszta..rengeteg dolog okozhatja még,nem vagyok sajnos orvos,de jobb ha orvoshoz fordulsz!

sok szerencsét:)

2010. okt. 25. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!, lehet elmegyek dokihoz, de közbe leellenőriztem és holnap-holnapután kell megjönnie, szal sztem tuti attól fájt, már nagyon erős a többi szokásos tünet...
2010. okt. 26. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
na igen, ma megjött...szal ettől voltam rosszul
2010. okt. 27. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!