Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok (20 éves), a...

Szűz vagyok (20 éves), a barátom (36), pedig már igen tapasztalt?

Figyelt kérdés
ő még nem tudja,h én az vagyok,majd elmondom neki csak nagyon az elején v.unk.általában h reagál az ilyesmire egy érett férfi?
2013. nov. 9. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom,h rég volt barátnője,azért naiv sem vagyok,gondolom kanos lehet,bár nem mutatja ki nagyon,nehogy elmeneküljek.:D
2013. nov. 11. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott és hagyd, hogy irányítson. Ha eddig így viselkedett, valsz. az ágyban is figyelmes lesz. Illetve hát engedd szabadjára a fantáziád!
2013. nov. 11. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt? Mit csináltatok már az ágyban?

Szerintem mondd el neki minél hamarabb, főleg, ha már olyat csináltok, amit még nem csináltál soha.

Egy bárhány éves férfinak erre úgy illik reagálnia, hogy nagyon figyelmes veled és nem sietteti a dolgot - szerintem ez a normális.

Én most egy szűz lánnyal járok és pont ezt tesszük: abban a tempóban "haladunk" a szex terén, ami neki jó. És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy én ne élvezném (mindenféle értelemben).

2013. nov. 11. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Mennyi hülye meg irigy kutya ír ide... Azért mert ti nem szexeltek, még nem kell mástól irigyelni, gyökerek!

Jól választottál. Sokkal jobb élmény lesz, mint egy veled egykorú nyomingerrel(Látod miket írnak a szüzikék... csak mocskolódni tudnak, de egy nőt sem tudnak felszedni!)

Ráadásul rég nem volt barátnője. Ilyenkor a pasik is újra kezdőnek érzik magukat:) Együtt belejöttök majd, nyugi.

2013. nov. 11. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!