Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok (20 éves), a...

Szűz vagyok (20 éves), a barátom (36), pedig már igen tapasztalt?

Figyelt kérdés
ő még nem tudja,h én az vagyok,majd elmondom neki csak nagyon az elején v.unk.általában h reagál az ilyesmire egy érett férfi?
2013. nov. 9. 22:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy érett férfi éretten reagál.
2013. nov. 9. 22:59
 2/14 Crood ***** válasza:
Ez azért tényleg nagy korkülönbség..Pedig én haladok a korral meg minden:D
 3/14 Sir Sarcasm ***** válasza:
Örülni fog neki, megtiszteltetésnek fogja venni, hogy neki adod a dolgot.
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Majdnem az apád lehetne !
2013. nov. 9. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
jóval figyelmesebb lesz veled a szexben
2013. nov. 9. 23:00
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Apakomplexusosok inváziója 3...2...1...
2013. nov. 9. 23:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Én elsüllyednék a csávó helyében, hogy ennyire futja tőle.

Ekkora korkülönbségnél leginkább "csak" szexuálisan izgatod, úh ez központi kérdés lesz a kapcsolatotokban és mellesleg tényleg örülni fog neked, ha kiderül rólad.

2013. nov. 9. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért az apja akkor lehetne, ha cigányok. Magyar ember általánosságban 16 évesen nem csinál gyereket (persze lehetnek balesetek). Én 36 évesen kb. 28-30-nak tűnök (agyban is) és ha mondjuk a lány is érettebb gondolkodású lenne, akkor én nem érezném, hogy ebből probléma lehetne. Egy idő után rájön az ember, hogy nem a kor számít, hanem, hogy ugyanabban az életszakaszban vannak-e a felek: pl. ha az egyik tanul, bulizni jár, a másik meg dolgozik és előnyben részesíti a pihenést, akkor értelemszerűen nincsenek egy életszakaszban és ezért nem is illenek össze.
2013. nov. 11. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen lennék a pasid helyében!

Ha érett agyilag is, akkor egyrészt örülni fog, másrészt meg nagyon gyengéd lesz veled, és figyelmes. Ha így van akkor ráadásul bármit meg tudsz kérdezni tőle, és lényegében teljesen rábízhatod magad.

Mindezek feltétele persze az, hogy tényleg érett gondolkodású, és nem ártana megismerned jobban. Remélem nem akarod nagyon sürgetni a szüzességed elvesztését, és akkor jó esetben az említett feltételek is adottak lehetnek majd. :)

2013. nov. 11. 15:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes a barátom,csak kicsit tartok attól,h "bénácskának" tart v fura lesz neki h nem vadulhatunk egyből.:)
2013. nov. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!