El lehet veszíteni a szüzességet tamponnal (ob-vel)?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:41
2/13 Andrewka válasza:
Tudtommal a szűzhártya átszakadhat, de a klasszikus értelemben vett szüzességed megmarad. Majd ha egy farokra cseréled a tampont akkor veszíted el.
3/13 anonim válasza:
hát ha hímnemű a tampon akkor igen lehet hogy elveszíted a tamponszüzességedet! úgyhogy jól nézd meg h a doboz hátuljára punci vagy kuki van e rajzolva! ja és védekezzetek ha kukis! gumit mindig húzz a tamponra
4/13 A kérdező kommentje:
Azt állitja, hogy még nem volt senkivel semmi hanem a tampontol nem szüz. Amikor elöször lefeküdtem vele akkor nem vettem észre annak jelét, hogy szüz lett volna!
2009. nov. 16. 20:50
5/13 anonim válasza:
Ne bánkódj fiam, nem te voltál az első a csajodnak, meg nem is az utolsó... az élet már csak ilyen.
6/13 anonim válasza:
hülyevagy ember? mégis milyen "jele" lenne? a nők 30% a vérzik 1-2 cseppet.. te ku.rvéra nem érzed ha szűz elárulom.. -.- van aki szűzhártya nélkül születik, sportkor elszakad stb. és igen, a tampi is elszakithatja..
7/13 anonim válasza:
Elszakítja. Ha minit is használ, az odabent megnaggyobodik a vértől azt mikor kihúzza, sutty, felsérti vagy átszakítjaXD
8/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést te komolyan gondoltad?
9/13 A kérdező kommentje:
Igen. Miért?
2009. nov. 16. 21:28
10/13 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy ob vagy sem, átszakíthatja a szűzhártyát. És mellékesen megjegyzem, hogy az én akkori barátom sem tudta hogy szűz vagyok. Úgy tudta hogy nem vagyok az. Mert akkor buta fejjel (16 évesen) azthittem az a menő aki nem szűz és így aztmondtam neki hogy már nem vagyok szűz.(és nem is véreztem) Persze azóta már benőtt a fejem lágya..22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!