Menstrualok, de el szeretnem ma vesziteni. Mit csinaljak hogy elmuljon? Esetleg menstrualas kozbeni szuzesseg elvesztes lehetseges? Vagy nem szabad?
Ha már megjött akkor nincs mit tenni :) Van amúgy módszer arra hogy késleltesd(bár nem nagyon ajánlott, nem egészséges), de ilyenkor már mindegy.
Ha akarjátok akkor úgyis meg fogod tenni, de szerintem mindkettőtöknek jobb lenne ha nem így történne meg először, nem a leggusztusosabb dolog.
"de ha gumival csinalnank akkor nem is mehet belem korokozo nem?"
De mehet. Egyszerűen a saját hüvelyedben tenyésző és ott ártalmatlan baktériumokat feltolhatja vele a méhedbe a nyitott méhszájon át, ahol viszont már komplikációkat okozhatnak. Most nem azt mondom, hogy ez a jellemző, mert sokan csinálják menstruáció alatt is, és nem lesz bajuk tőle, de megjegyeztem, hogy a gumi sem nyújt 100% biztonságot ilyenkor a fertőzésekkel szemben.
Az elöttem szólok minden leirtak. A nyitott méh jelenthet kockázatot. A pszichológiája kérdéses, hogy a fiú el tudja e viselni esetleg a látványt, ha nagyon megeredne a vér. (hiszen menstruálsz) Van akinél okoz törést.
De van itt más technikai kérdés is. A vér gyorsan tapadóssá válik, ergo: dörzsölő, kellemetlen érzést okozhat, holott elsőre pont az lenne a lényeg, hogy minél jobban csússzon a tagja, mert olyan nedves vagy. Fájdalmasabb lehet, mint egyébként. (teljesen feleslegesen teszem hozzá) Inkább várjatok, ez bölcs döntés lenne.
attettuk mas idopontra:) egyebkent anyukam nagyon szigoru. :S
en 17 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!