Ha menstruálok akkor lehet maszturbálni vagy nem?
Az utolsó kommentelő csak hülyít, de amíg nem vagy tisztában olyan alap dolgokkal, minthogy mitől lehet teherbe esni, inkább egy biosz könyvet vagy felvilágosító könyvet kellene olvasni a maszturbálás helyett.
Egybént, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Elméletileg lehet maszturbálni menszesz alatt is, de én úgy tudom, hogy nem annyira ajánlják. Az ujjazást ilyenkor mindenképpen felejtsd el, max. a csiklódat izgasd, de szerintem azt a néhány napot ki lehet bírni.
És a terhességről:
Teherbe akkor eshet a nő, ha a férfi mindenféle védekezés nélkül behatolt a nő hüvelyébe. Sokszor úgy mondják, hogyha beleélvezett a féri, de ez nem teljesen igaz. Az előváladék is tartalmazhat spermiumot, tehát az előváladéktól is teherbe lehet esni. Ennek nyilván kisebb az esélye, de akkor sem szabad megfeledkezni erről.
Ugyanakkor arra i figyelni kell, hogy az óvszer teljesen ép legyen, amikor felhelyezik a teljesen merev állapotú péniszre és hogy az aktus közben ne szakadjon ki. Ha kiszakadt, akkor irány a nőgyógyász 72 órás tablettáért. Nem érdemes a véltlenre bízni, hogy vajon teherbe esel-e, ha már bekövetkezik a baj, menj biztosra és vegyél be 72 órás tablettát. Ha fogamzásgátlóval védekeznek, akkor pedig arra kell ügyelni, hogy ne maradjon ki egy szem se.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!