Lehetséges hogy így is érezzem?
Figyelt kérdés
Barátnőm meg szűz és csokoloztunk meg simogattam, massziroztam és lehet hogy ettől mar benedvesedett? Vagy akár ezt gatyán keresztul is lehessen erezni??mert kellemetlenül érezte magát amikor oda nyúltam a farmerjahoz és mondta hogy ott ne..2013. nov. 7. 22:02
2/7 A kérdező kommentje:
-.- azt éreztem volna hidd el
2013. nov. 7. 22:05
3/7 anonim válasza:
Lehet, igen. De lehet, hogy csak hüvelyfolyása volt.
5/7 anonim válasza:
Felizgult, benedvesedett, de az is lehet, hogy túl gyors neki a tempó.
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak szégyenlős.Ha szeret tuti hogy benedvesedett.tuti.És szerintem az nem ciki..természetes ha egy pár kívánja egymást:)
7/7 anonim válasza:
Forró lehet.Nekem is volt ilyen barátnőm. Az autó ülés is átnedvesedett,pedig csak elkezdtük.Ciki,de ennek biztos nem kell sikositó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!