Férfi társaim, ha sok visszautasítást kaptatok a nőktől, és még szüzek vagytok, miért akartok elmenni prostihoz, miért nem változtattok magatokon?
Figyelt kérdés
Sok ilyen nyavalygó kérdést látok, hogy sok elutasítást kaptatok, ezért elmentek prostihoz. Ilyenkor kérdezném azt, hogy akkor miért nem fejlesztetitek magatokat? Miért nem javítjátok ki a hibátokat? Én sem voltam még nővel, mert volt olyan időszakom, amikor lelki beteg voltam és rájöttem mikben hibáztam, és még milyen hibákat kell még magamba kijavítanom. A másik, hogy a prostizástól nem fog könnyebben menni a csajozás, mert már sok embertől hallottam ezt, nem is beszélve, hogy sok betegséget ellehet kapni.2013. nov. 7. 09:38
11/18 anonim válasza:
Milyen 18 éves korig?Ha csak addig tartana ez nekik,akkor már révben lennénk elég sokan.Huszonévesen is pontosan ugyanúgy felszíneskednek,mint tizenévesen.Ennyit erről. :)
12/18 anonim válasza:
#10: Igen, után meg jön az, hogy a pasinak legyen saját lakása, ahová csak be kell huppanni......
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért hiszitek azt, hogy minden nő olyan! Egy részükre jellemző, de nem mindegyikre!
2013. nov. 9. 14:34
14/18 anonim válasza:
Igen, lehet vitatkozni a százalékos arányon, hogy mekkora részük olyan. Viszont amelyik nem olyan, arra nagyobb a kereslet, tehát nem ránk fog várni, hanem már rég foglalt.
15/18 anonim válasza:
Az összes korosztályban felszínes r*bancok a nők..
Van pár kivétel mint mindenben de sajnos 90%-ban ez van.
16/18 A kérdező kommentje:
Pontos statisztika nincs erről, és azok a nők is egyszer megváltoznak, csak kérdés hogy mikor.
2013. nov. 10. 15:50
17/18 anonim válasza:
40-50 éves korukra mikor már családjuk van.
18/18 anonim válasza:
Nem mindenen tudsz változtatni. Ha nem vagy jóképű akkor hiába sportolsz, vagy lesz más hajad, nem fogsz jobban tetszeni a nőknek. Legalábbis én ilyen dolgokban sokat változtam, mégis 0 figyelmet kapok a nők felől. Prostizni nem akarok én sem, viszont néha tényleg rossz hogy az ember 27éves és még csak tudomása sincs róla hogy valaha tetszett bárkinek. Tudom milyen az ha tetszik egy csávó egy csajnak, látom magam körül, vannak nőismerőseim, egyből levágom ha tetszik nekik valaki. Sajnos velem sosem viselkedett úgy senki. Persze a plasztikai sebészet meg blabla... de gondolom nem ilyen drasztikus változtatásra gondoltál. A nők legnagyobb problémája általában az , hogy tetszik 3-6 csávónak, de neki egyik sem tetszik ezek közül. A srácnak meg tetszik 3-6 csaj, és egyiknek sem tetszik a srác, sőt... senki másnak sem. Vegyük észre, hogy a kettő azért nem egészen ugyanaz az érzés. Én teljesen megértem ha valaki ezt 20onéves korára már nem bírja tovább cérnával, és inkább prostizik. Nem bölcs döntés, de nem mindenkinek jut birkatürelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!