Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elítélendő, ha egy aranyos...

Elítélendő, ha egy aranyos kedves srác annyi kosarat és visszautasítást kap, hogy bekattan és jönnek a dühkitörések sorozata?

Figyelt kérdés
Vagy akár ámokfutó is lehet.
2013. júl. 23. 19:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%
A lányoknak épp ideje lenne rájönni, hogy milyen fontosak az érzelmek, amivel játszadoznak...
2013. júl. 23. 19:40
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem ítélem el az őrülteket...
2013. júl. 23. 19:41
 3/32 anonim válasza:
51%
a férfi ha nem viseli emelt fővel, nem férfi.
2013. júl. 23. 19:41
 4/32 anonim ***** válasza:
52%

Társadalmilag elítélendő...

DE! Meg tudom érteni, éppen ezért kell segítségért folyamodnia másokhoz!

2013. júl. 23. 19:42
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
El, mert abba a hibába esett, hogy mások visszajelzésére alapozza az önbecsülését. Mármint idegbeteg állat vagy, mert nem bírod kezelni a tényt, hogy vannak emberek, akiknek nem te vagy élete szerelme? Wow, bocs, de szerintem egyén kérdése, hogy ki hogy kezeli a dolgot. Ha valakinek nem jövök be, max csalódott vagyok egy napig, aztán túlteszem magam rajta, nem tetszhetek az egész világnak. De ha nem bírom visszafogni magam és dühkitöréseim vannak, mert nem tudok uralkodni az indulataimon, az már az én saram, és nem a pasié, aki visszautasított. Azokért én vagyok felelős, nem mások.
2013. júl. 23. 19:45
 6/32 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 4.!

Mégis kihez folyamodna? A barátaihoz? És ha nincsenek Neki? Akkor menjen pszicho mókushoz? pfff.

2013. júl. 23. 19:48
 7/32 anonim ***** válasza:
35%
Igen elítélendő, ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
2013. júl. 23. 19:49
 8/32 anonim ***** válasza:
60%
Én a szűzqrvákat itélem el.
2013. júl. 23. 19:55
 9/32 LeftBehind ***** válasza:
7. Na igen,de ha a víz folyton kiköpi a kacsát,akkor a szerencsétlen soha nem tanul meg úszni.
2013. júl. 23. 20:04
 10/32 anonim ***** válasza:
76%

Igen elítélendő, ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.

Tudod, újabban az ilyen válaszokat olvasva lassan én is dühöngő pszichopatává változik, mert semmi önálló gondolatotok nincs, ész nélkül mentek a birkanyáj után! Okosabbnak érzitek magatokat attól, hogy ész nélkül ismételgetitek?

szerintem nem elhanyagolható a környezet felelőssége sem! Ha valakin az illető környezetében látja, hogy nagyon meg van zuhanva, de mégsem segít rajta, holott megtehetné, az igenis bűnös!

A másik kérdésre válaszolva: van lelkisegély szolgálat, amit felhívhat, ott akár tanácsokat is kaphat, hová forduljon komolyabb segítségért, illetve meghallgatják! Sok embernek már ez is rengeteget jelent! Továbbá akár itt Gyakori-n is kérhet segítséget, akár szakembert ajánlanak neki, akár személyesen kezd el beszélgetni vele valaki!

A legfontosabb, hogy megtudja, nincs egyedül a problémájával!

2013. júl. 23. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!