Elítélendő, ha egy aranyos kedves srác annyi kosarat és visszautasítást kap, hogy bekattan és jönnek a dühkitörések sorozata?
Társadalmilag elítélendő...
DE! Meg tudom érteni, éppen ezért kell segítségért folyamodnia másokhoz!
Kedves 4.!
Mégis kihez folyamodna? A barátaihoz? És ha nincsenek Neki? Akkor menjen pszicho mókushoz? pfff.
Igen elítélendő, ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
Tudod, újabban az ilyen válaszokat olvasva lassan én is dühöngő pszichopatává változik, mert semmi önálló gondolatotok nincs, ész nélkül mentek a birkanyáj után! Okosabbnak érzitek magatokat attól, hogy ész nélkül ismételgetitek?
szerintem nem elhanyagolható a környezet felelőssége sem! Ha valakin az illető környezetében látja, hogy nagyon meg van zuhanva, de mégsem segít rajta, holott megtehetné, az igenis bűnös!
A másik kérdésre válaszolva: van lelkisegély szolgálat, amit felhívhat, ott akár tanácsokat is kaphat, hová forduljon komolyabb segítségért, illetve meghallgatják! Sok embernek már ez is rengeteget jelent! Továbbá akár itt Gyakori-n is kérhet segítséget, akár szakembert ajánlanak neki, akár személyesen kezd el beszélgetni vele valaki!
A legfontosabb, hogy megtudja, nincs egyedül a problémájával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!