A szüzesség elvesztésekor, a vér az kb mekkora mennyiségű? És mennyivel az aktus után folyik ki a hüvelyből, vagy még aktus alat?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 23:02
1/7 anonim válasza:
Az aktus alatt kezdődik, de az aktus után is tart. A mennyiség változó lehet, ahogy az is, hogy van-e várzás vagy nincs. Nem kell menstruáció mennyiségre gondolni. Van akinek csak egy-két csepp lesz a lepedőn és annyi, de van olyan is, akinek az aktus után pár napig pecsételő vérzése van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszike a gyors választ :)
2008. júl. 8. 23:15
4/7 anonim válasza:
Én nem véreztem, sőt nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt pár "lökésig".
5/7 anonim válasza:
Jujj, azt elfelejtettem: ha azzal a fiúval csinálod, akit szeretsz, nem a vérzésre és a fájdalomra fogsz gondolni, hanem rá!
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül fogsz vérezni, ezzel nem árt tisztában lenni, mert sokan azt hiszik hogy ha valaki nem vérzik akkor már nem is szűz, de ez tévedés, nem mindenki vérzik.
7/7 anonim válasza:
Hát mindenkinél változo a mennyiség.Engem mindenki nyugtatott,hogy jaj csak pár csepp vér lesz,de tegnap megtörtént a dolog és elég sok vér,és még utána is véreztem,ma délelőttig,délutántól meg barna folyás.Remélem elmulik:s.Mi amikor kifolyott a vér,abbahagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!