A szüzesség elvesztése után, hányadik aktus az ami már nem fáj?

nekem se fájt más az első sem.
Lassan már neked is élvezni kéne,de van egy gyanúm,hogy az alapfeltételek közül valamelyiknek nem teztek eleget és ezért nem megy minden könnyen.Vagy a barátod nagyon átlagonfelüli.

www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2800..
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2652..
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2709..
Az nem jó, ha fáj. Ez egy orvosi kórkép, a latin neve dyspareunia. menj el vele nőgyógyászhoz, mert fájhat egy pár dolog miatt: hüvelyi fertőzés miatt, túl erős szűzhártya miatt (én nem erre gyanakszom), túl kevés nedvesedés miatt, vaginizmus miatt. A nőgyógyász vizsgálattal ki tudja szűrni, hogy miért, és megoldást is tud javasolni. Lehet, hogy egyszerű fertőzés, és pár bogyóval ki tudna kezelni téged. Amíg a nőgyógyász nem mondta nekem, addig én se gondoltam, se nem hittem el, hogy a hüvelyi fertőzéstől is tud fájni a közösülés.

mindenkinek más, én szinte nem is éreztem fájdalmat, olyan fura érzés volt(feszítő) a barátom lassan tolta be, hogy ne fájjon,de előtte meg ujjazott.
az fájt amikor már nagyban csináltuk és hirtelen tövig nyomta, rá 2 percre már hatalmas orgazmusom volt:)
egyszóval, már az első sem fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!