Korai 14évesen elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Nem kellenek a gyűlölködő kommentek stb...Még szűz vagyok, de úgy érzem készen állok rá, hogy elveszítsem, szeretem a barátomat és ő is engem. Nem járunk olyan rég óta. Nem azért akarok vele lefeküdni, mert ha nem akkor elhagy, ő nem kényszerít semmire, azt mondta, hogy felőle várhatunk, csak akkor kell ha én is akarom.2013. nov. 4. 16:06
21/24 anonim válasza:
Gratulálok utolsó. 14 évesek vagytok b**zdmeg, 14!!!!
22/24 anonim válasza:
Mi a baratommal 9 honapja vagyunk egyutt.. Bennunk is felmerult ez az elmelet hogy milyen lenne ha..Van hogy ugy erzed hogy teljesen odaadnad magad neki es mindent megtennel csakhogy boldog legyen. En nem akarok rosszat mondani de a szuzesseg egy olyan dolog amit ha egyszer elvesztel azt tobbet nem lehet visszaszerezni. A kedvesemmel sokat beszeltunk errol de felek.. Vedekezni kell.. Muszaj. En csak ugy modnom maradjatok az elojateknal. Maximum egy fel eves kapcsolatod legyen es akkor ajanlanam hogy megprobald.
23/24 A kérdező kommentje:
Már majdnem félév...
2013. dec. 18. 06:07
24/24 Kadiger246 válasza:
Én is 14 éves vagyok (fiú) és én is gondolkoztam ezeken a dolgokon.
Arra jutottam én még várok az igazira ha holnap jön el az idő akkor holnap dugok de azért át gondolom előtte a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!