Korai 14évesen elveszíteni a szüzességet?
11/24 A kérdező kommentje:
Én sem most rögtön gondoltam! Hülye nem vagyok! És a 4esnek üzenem, hogy ő így nyugodtan csinálhatja, én nem fogom... Várni szeretnék én is, csak néha felmerülnek bennem ilyen kérdések. De ezért nem kell szidni, csak kíváncsi vagyok, és semmi rosszat nem tettem.
Nem mindenki szidott csak sajnos sok korodbeli nem akar varni es a kerdesedbol nem derult ki ,hogy te most azzonnal akarod vagy varnal ,meg. Az viszonylag termeszetes,hogy neha megfordul ilyesmi a fejedben de azt javasolom csak akkor tedd ha mar regota tart egy kapcsolatod es biztos vagy benne,hogy megerdemli az a fiu. Ez nem olyan dolog amit vissza kapsz es ha rossz embernek adod oda egy eleten at banni fogod
2013. nov. 4. 16:22
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért még jó, hogy vannak értelmes emberek a Földön... Elnézést, ha nem fogalmaztam elég pontosan.
Nincs mit es semmi baj azert szoltam,hogy ne erjen legkozelebb kellemetlenseg egy kerdes miatt :-)
2013. nov. 4. 16:30
Höhö, nagy lószart állsz készen.
2013. nov. 4. 17:05
Ha valaki 14 évesen elkezd járni valakivel, mi a büdös francért kell egyből a szexre gondolni? Szerintetek abból áll egy kapcsolat ennyi idősen? Rohadtul nem.
A kérdésednek amúgy mi értelme? Nem vagy biztos benne, ide érezni, mert feltetted a kérdést, ami egyenlő azzal, hogy bizonytalan vagy és kétségeid támadtak.
Ha akarsz dugj, de rohadtul megfogod bánni, mert 18-19 évesen iszonyú kiégett leszel, és addigra a szexualitás semmi újat nem fog mutatni neked. Kefélj nyugodtan, ha úgy akarod, cseszd csak el a fiatalkorod. Engem tök hidegen hagy, a te életed.
2013. nov. 4. 18:34
Ez nem egy dolog amit elhajlítasz, úgy be tunkolom a torkod te ku.rva, hogy bebandzsítasz. Készen állsz rá ? Akkor szo.pjál, bas.szál
2013. nov. 4. 20:19
18/24 anonim válasza:
#7 es válaszoló! Attól még hogy te 17 éves korod elott nem Akarod elveszíteni az okes de nem kell mindenkinek ugyanezt tennie.
Ha úgy érzed szeretnéd es készen állsz szerintem mehet úgyse fogja itt senki jobban tudni rajtad kívül hogy készen állsz e. Ja es zerintem nem kene rögtön ler.bancozni csak mert a barátjával akit szeret le akar feküdni.
2013. nov. 5. 00:03
19/24 anonim válasza:
ha anyád lennék szétverném a fejed szó szerint ;) adnék én neked 14 évesen faszt!!!!
2013. nov. 20. 22:44
20/24 anonim válasza:
EGYÁLTALÁN NEM KORAI. én is 14 évesen vesztettem el (pár hónapja:D) és nagyon nagyon szerettük egymást a barátommal, és még mindig nagyon szeretjük egymást:)! ha elég érettnek érzed magad, és szeretitek egymást, akkor HAJRÁ! csak védekezzetek:)
2013. nov. 29. 19:10
Kapcsolódó kérdések: