Miért utasítanak el mindig a lányok, amiért félős vagyok?
Figyelt kérdés
Meg csúnya is. És önbizalom-hiányos.2013. nov. 3. 23:33
3/10 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne változtatni valamelyiken? Vagy most már tökmindegy?
2013. nov. 3. 23:38
5/10 anonim válasza:
Miért utasítanak el mindig a lányok?
válasz 1: mert félős vagy
válasz 2: mert csúnya vagy
válasz 3: mert önbizalom hiányos vagy
6/10 A kérdező kommentje:
A farkam sem túl nagy. Ezt még érdemes tudni.
2013. nov. 3. 23:52
8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a legfontosabb, hogy néger sem vagyok. Azt olvastam itt az oldalon, hogy az pedig bizony hatalmas előnyt jelent.
2013. nov. 4. 00:02
9/10 anonim válasza:
Attol biztos hogy más dolgokba nincs ilyen gondod. Én is igy vagyok de aki valóba keres megkap. csak fel kell fedezzék hogy milyen vagy belülről. ha másik hiába érdeklődsz itt mert sokan lenézik az ilyen embert. láthatod a válaszokat. ne törödj senkivel csináld azt amit szeretsz s ha valakit kedvelsz mutasd meg hogy milyen vagy belül. aztán lesz valahogy.
10/10 anonim válasza:
Én is félős vagyok, de ezt még kilehetne küszöbölni, e azt már nem, hogy csúnya vagyok, ezen nem lehet változtatni. De nem baj, már egyébként nem nagyon érdekel a kapcsolat, inkább csak vágyakozom utána.
Mit lehet tenni, semmit próbálj meg bátor lenni és próbálkozni, így ahogy vagy, mit veszíthetsz, semmit, mit nyerhetsz, egy barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!