Lányok, ti lenézitek azokat a férfiakat, akik még 25+ éves korukban is szüzek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 19:31
11/22 anonim válasza:
Én nem tartom magamat rondának, pusztán egy világi nagy balf4sz vagyok, ezért tartok én is itt. :D
12/22 anonim válasza:
Gondoljatok hazugnak, de én akkor is többre tartom őket, mint azokat, akik tizenévesen hetente meghúznak egy csajt egy buliban pusztán menőzésből. Aztán ennél csak az rosszabb, amikor ezek az említett huszonéves szüzek kétségbeesésükben prostihoz fordulnak... Szóval nem, nem nézem le őket!
L/19
13/22 anonim válasza:
#12 Utóbbit akkor se érted meg, ha vki olyan ronda, h egy nőnek sincs gusztusa ingyen lefeküdni vele? Akkor inkább maradjon örökre szűz?
14/22 anonim válasza:
Kétségbe vagyok esve, de nem akarok prostihoz fordulni. Jössz te? :D
15/22 A kérdező kommentje:
12: Én sosem akarok prostihoz menni, nem visz rá a lélek. Sajnos ez miatt azonban örökké szűz maradok, mert tényleg olyan ronda vagyok, hogy nincs olyan lány, akinek lenne gusztusa egyáltalán megérinteni. Van ilyen, de örülök, hogy azért a te szemedben még embernek számítok.
2013. nov. 3. 21:12
16/22 anonim válasza:
Őszintén szólva én olyan ronda fiút még nem láttam. Az más dolog, ha mellette olyan önbizalomhiány és tutyimutyiság társul a kinézethez, hogy képtelen lenyűgözni egy lányt a személyiségével vagy a dumájával. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen ostoba, vagy véletlen sosem nyitom ki a szemem az igazán ronda srácok közelében.
Kérdező, egyébként hány éves vagy?
17/22 anonim válasza:
Na, én pl. olyan vagyok, h ingyen esélyem sincs szexre. Mondjuk én nem prostival veszítettem el, de az a lány is csak azért volt velem, h fizessek neki ezt-azt, tehát gyakorlatilag qrva volt ő is.
18/22 A kérdező kommentje:
16: 27 éves vagyok.
2013. nov. 3. 21:29
19/22 anonim válasza:
Nem nézem le, nem is ítélem el, de párkapcsolatot biztos nem kezdenék velük.
20/22 A kérdező kommentje:
19: Miért?
2013. nov. 4. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!