Hány hónap járás után "adtátok" oda a barátotoknak a szüzességeteket? Megbántátok?
Lehet volt már ez a kérdés, de friss válaszok kellenek:D
kort is írjatok ;)
Köszi a válaszokat!:D
És tök jó hogy ennyien együtt vagytok még a párotokkal :D
18 évesen veszítettem el. Nálam kb 14 hónap telt el odáig, hogy odaadjam a "pasimnak" a szüzességemet.
Azért ai idézőjel, mert nem normális kapcsolat volt, hanem nyitott... És volt, hogy hónapokig nem is találkoztunk.
Annyit még hozzáteszek, hogy én szerelmes voltam a srácba, ezért tűrtem el mindent. (igen, hülye voltam)
Ha komoly kapcsolat lett volna, akkor valószinüleg nem vártam volna fél évnél tovább, de ez van, így alakult.
Hogy megbántam-e, jó kérdés. Annyiban sajnálom, hogy egy -mint utólag kiderült- szemét alaknak adtam oda magam, viszont abból a szempontból nem, hogy én iszonyatosan szerelmes voltam, mint még soha életemben, és így legalább emiatt különlegesen élménynek éltem meg.
Szia.
Én fél év után adtam oda magam (15 voltam), 4 és fél évig voltunk együtt.
A mostani Párommal viszont egy hét után megtörtént, de nem bántam meg egyiket sem!
Ja, és 2 éve vagyunk együtt a Párommal.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!