Hány hónap járás után "adtátok" oda a barátotoknak a szüzességeteket? Megbántátok?
Figyelt kérdés
Lehet volt már ez a kérdés, de friss válaszok kellenek:D
kort is írjatok ;)
2009. nov. 15. 16:00
11/37 anonim válasza:
Még ismerjétek meg egymást, két hónap nagyon kevés erre:) Én 15 voltam fél év után adtam oda,megbántam mert 2 hétre rá szakitott velem. Volt egy barátom akinek nem adtam oda magam, vele egy hónapig jártam, és utána a mostani, akinek 4 hónap után, ő se sietett és én se,most több mint másfél éve vagyunk együtt.
12/37 anonim válasza:
fel ev utan 15eves voltam....nem bantam meg ^^... meg most is egyutt vagyunk mar vagy 1es fel eve...
17L
13/37 anonim válasza:
kicsit korán,1 hónap után de nem bántam még meg :) remélem nem is fogom.16 voltam:)
14/37 anonim válasza:
én 15L vagyok és velem a barátom már le akart feküdni 2 honap után de mondtam h még nemszeretném korinak tartom és megbeszéltünk a dolgot.és most 3 honapja vagyunk eggyüt de még mindig nem adtam magam oda.és még nem is szeretném:)te is tartogasd:)17 a barátom
15/37 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat ^^
2009. nov. 15. 20:00
16/37 anonim válasza:
8 és fél hónap. Akkor voltam 19. 2éve.
17/37 anonim válasza:
És 3 éve vagyunk együtt! :)21L
18/37 anonim válasza:
17 évesen, 1 hónap után, és megbántam!:(
19/37 anonim válasza:
4és fél hónap után, 15 évesen:) de énsem bántam meg..:) 1 év2hónapig voltunk együtt, de úgyérzem tökéletesebb pasit keresve sem találhattam volna.:)
20/37 anonim válasza:
minden ismerősöm osztotta h pár hét és lefeküdtek. hát én ezt nem tudtam megtenni.Ő már elég rég akarta de kénytelen volt megvárni a 4 hónapot:D nem nem bántam meg, neki is első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!