Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak, hogy meggondolj...

Mit csináljak, hogy meggondolja magát?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell,hogy van egy 13 éves hugom,aki most akarja elveszteni a szüzességét.Én ezt rohadtul korainak tartom,szinte még gyerek.Akárhogyan próbálom róla lebeszélni,sose hallgat a 16 éves bátyjára.Tudom,hogy semmi közöm,hogy mikor veszti el,csak nem akarom hogy egy szánalmas r*banc legyen belőle.Anyáéknak már próbáltam elmondani,de nem hisznek nekem,mert a hugomban csak az ártatlan angyalt látják.Most szerintem tök szánalmas,hogy tőletek kérek tanácsot,de mit csináljak vele?:D Az anyja nem vagyok,hogy megtiltsam neki.(Normális válaszokat légyszi:)
2013. okt. 29. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
mond el neki hogy ez mien r*bancos k*rvás dolog ez és akivel elveszti azis ígyofog rá gondolni ésmár minden fiu csak ezért akar vele lenni hogy megfektese ha ezse zavarja akkor már nagygond van
2013. okt. 29. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Akármit mondok neki,nem érdekli.:/
2013. okt. 29. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem is fogod meggyőzni.. szomorú, hogy ilyen fiatalon ennyire nem gondolkozik.

Mindenesetre észérvekkel próbáld meggyőzni, ha pedig nem megy legalább a védekezésre hívd fel a figyelmét és adj neki óvszert, hogyha a pasi sem gondolna erre, akkor is legyen náluk tartalékba.

Tudom, hogy nem ezt várod tőlem, de jobb ötletem nincs.

Vagy esetleg vegyél egy doboz óvszert és hagyd jól látható helyen, aztán mondd meg a szüleidnek, hogy a húgodnak vetted és elmondod neki hogy kell használni, hogyha már meggyőzni nem tudtad, ők pedig nem akarták, legalább védekezzenek majd. Így talán rájönnek, hogy komolyan gondolja húgod is.

2013. okt. 29. 20:22
 4/6 anonim válasza:
14 éves lány vagyok , ha gondolod beszélhetek a hugoddal :)
2013. okt. 29. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ijeszd be! "Ez fájni fog még ilyen fiatalon..., teherbe eshetsz, és abortuszod lesz..."
2013. okt. 30. 18:05
 6/6 anonim válasza:
Mondk neki hogy verezni fog es nagyon veszelyes es 99% a gatszakadas ilyesz ra!!!!!! Mert sokan k***a nak fogjak hivi gondolom azt meg nemakarod
2013. nov. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!