Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meggondolja magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolja magát vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Ebben az évben mindenki megutált egy olyan pletyka miatt ami nem igaz.Ekkor csak a barátom állt ki mellettem,ő tudta az igazságot és nem hagyott magamra.

El kellett utaznom erdélybe a rokonokhoz ahol ott volt a kiskori szerelmem.Találkoztam is vele,de persze csak beszélgettünk.Kiderült akar velem járni.Én mondtam neki,hogy nekem van barátom és meg is értette.Ki írt egy aranyos szöveget a falamra,amit persze látott a barátom.Azt mondta hagyjam békén mert,hogy vége.Nem hagyta,hogy megmagyarázzam és elmondjam neki mennyire szeretem és hogy nem csaltam meg.Egyszerűen úgy dobott,hogy leszedte a profil képét amin eggyütt vagyunk..Így jóformán egyedül vagyok.Nincsenek konkrét barátaim csak kétszínű haverok.Várjak rá azok után,hogy meg sem kérdez és nem hisz nekem?

2013. máj. 21. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha pedig ez a Facebook annyira zavar, kapcsold be az idővonal felülvizsgálatot. Így amit ki akarnának írni, előbb neked kell jóváhagyni. Így ezt is elkerülhetted volna. A jogokat pedig mindenkinek csökkentsd le.
2013. máj. 21. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:
-.- Elnézést, de miért ne tudnád megmagyarázni az exednek hogy nem volt semmi? Komolyan nem értem.... Miért gondolná meg magát csak így? Én is bizt tök ideges lennék, ha a pasim elmenne külföldre, találkozna a régi szerelmével és utána még látok is ezt azt (tök mind1 hol, most facebookon...) Nem igaz, hogy nem lehet KOMMUNIKÁLNI. Most akkor kell neked az exed, vagy nem? Nem fogja meggondolni magát, amikor vérig van sértve, nem egyértelmű? Te viszont még tehetnél ezt azt, nem értem miért nem próbálkozol...lehet ő is ezt várja.... Szerintem evidens hogy ha nem igazak a pletykák akkor ezzerrel próbálsz tenni ellenük -.-
2013. máj. 21. 08:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerinted nem próbáltam meg?Végig se hallgat,azt mondja hagyjam békén,nem érdekli.A másik meg,hogy a pletykák ellen is tettem elég sok mindent,le is csillapodott ez az ügy,de ettől függetlenül nem kaptam vissza a barátaimat.
2013. máj. 21. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod az a gyanúm, hogy csak magadat akarod nyugtatni.

Egy egyszerű kiírásért senki nem fordul el.

Miért nem írod le, hogy mit írt ki az üzenőfaladra az ex?

A lényeg ebben rejlik.

2013. máj. 21. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!