Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meggondolja magát vagy hagyjam?
Ebben az évben mindenki megutált egy olyan pletyka miatt ami nem igaz.Ekkor csak a barátom állt ki mellettem,ő tudta az igazságot és nem hagyott magamra.
El kellett utaznom erdélybe a rokonokhoz ahol ott volt a kiskori szerelmem.Találkoztam is vele,de persze csak beszélgettünk.Kiderült akar velem járni.Én mondtam neki,hogy nekem van barátom és meg is értette.Ki írt egy aranyos szöveget a falamra,amit persze látott a barátom.Azt mondta hagyjam békén mert,hogy vége.Nem hagyta,hogy megmagyarázzam és elmondjam neki mennyire szeretem és hogy nem csaltam meg.Egyszerűen úgy dobott,hogy leszedte a profil képét amin eggyütt vagyunk..Így jóformán egyedül vagyok.Nincsenek konkrét barátaim csak kétszínű haverok.Várjak rá azok után,hogy meg sem kérdez és nem hisz nekem?
Tudod az a gyanúm, hogy csak magadat akarod nyugtatni.
Egy egyszerű kiírásért senki nem fordul el.
Miért nem írod le, hogy mit írt ki az üzenőfaladra az ex?
A lényeg ebben rejlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!