Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérjek tőle elnézést vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérjek tőle elnézést vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit régóta szeretek/kedvelek. Anno mondtam is ezt neki, csak épp párkapcsolatban él amiben nem túl boldog. Találkát beszéltünk meg egyik napra, ő előtte lévő nap akart találkozni de én akkor nem értem rá és a megbeszélt napot meg aznap lemondta. Akkor ideges lettem és írtam neki hogy felejtse el amit mondtam, és zárjuk le itt a dolgot. Persze már aznap megbántam, én imádom ezt a lányt. Ki tudnám magyarázni hogy csak hirtelen felindulásból írtam mert nagyon szerettem volna találkozni vele. Lányok elsősorban a ti véleményetek érdekelne.
2013. máj. 7. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz a csajtól valamit, akkor mondd el neki.
2013. máj. 7. 06:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor kérj tőle elnézést,légy vele őszinte és tárd ki neki a szíved:)
2013. máj. 7. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:
De semmiképp ne válaszd szét őket. Ha tényleg boldogtalan,akkor ott fogja hagyni,és talán lesz esélyed nála.
2013. máj. 7. 07:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké, rendben köszönöm a válaszokat, akkor ma beszélek vele... Remélem megérti...
2013. máj. 7. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
beszélj vele és legközelebb előbb használd az eszedet, utána cselekedj N
2013. máj. 7. 08:16
 6/7 Baccardi01 ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot.
2013. máj. 7. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérj tőle bocsánatot, papucs. Legalább lesz egy szemetesládája a vacak kapcsolata mellé.

Ma már a srácokban nincs teztoszteron? Csak teszetoszateron?

2013. máj. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!