Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bocsánatot kérjek vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatot kérjek vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
barátommal már 1 hete szakítottunk, az utóbbi 1 hónapba folyamatosan veszekedtünk, 1x szakítottam vele azóta vannak ezek(tudom..én rontottam el) mintha teljessen megutált volna.. vagyis már ott tartottunk hogy inkább fel sem jött fb-re csak hogy ne kelljen velem beszélnie.. találkozni sem nagyon akart.. írtam neki smst hogy neharagudjon nagyon szeretem stb.. mondta is hogy jó nem haragszik, aztán rá 2 napra szakított velem mert hogy "nincs rám ideje" de ez csak kifogás volt szerintem..sőt elég valószinű, mióta szakított fb-n se volt max 1x 2x.. de ami a legjobban fáj hogy neki nem is hiányzom..egyszer láttam azóta (ő nem vett észre) de nem tűnt valami szomorúnak de nem értem mert régen még ő sokkal jobban oda volt értem, meg éreztem hogy szeret.. most meg semmi..:Snagyon nagyon megszerettem.. és úgy érzem hogy soha többé nem fogok senkit így szeretni, most is van sok srác aki akar velem találkozgatni ilyenek..de az összesben őt keresem.. nagyon hiányzik .. írnék neki, de azelött is én kértem bocsánatot aztán csak kidobott.. nemtom mit tegyek..félek hogy télleg soha nem találok már ilyen fiút:\ írjak neki vagy ne?
2013. ápr. 30. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
ne fuss olyan szekér után aki nem vesz fel.
2013. ápr. 30. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Önérzetnek hívják, és valóban, nem valószínű, hogy nagyon találni fogsz ilyen fiút, a legtöbb inkább kivasalja a haját, ha szomorú.
2013. ápr. 30. 21:02
 3/5 anonim válasza:
most úgy érzed nem fogsz találni még 1 ilyen srácot, de csak azért mert szerelmse vagy. keresd az új szerelmet. és akkor talán megint érezhetsz újra így. amúgy meg az érzelmek elmúlnak lehet hogy akkor még szeretett de most már nem. ne fuss utána, maradjon meg a méltóságod!!
2013. ápr. 30. 21:07
 4/5 anonim válasza:
bármit is mond, te mindig maradj a büszkeségednél, mert ki tudja, talán még nála is jobbat fogsz találni :)
2013. máj. 3. 19:20
 5/5 anonim válasza:
Ne keresd!!! Ha hiányzol neki, feltűnik majd, hogy hoppá, nem hallottam róla egy hete, vajon mi lehet vele, és még lehet, h hiányzol is neki, viszont, ha nem érdekled már, akkor annyi, de ne tedd magad nevetségessé, ha nem akar tőled semmit, úgysem fog az smsedre pozitív választ adni, csak neked lesz rossz!
2013. máj. 4. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!