Mennyi ido kell egy csajnak h elerjen az orgazmusig? A mostani baratom volt nekem az elso. De masodikkal alkalommal se mentem el, miert? Mi a baj velem? Mert nem tudom elvezni? 19L
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 01:11
1/4 anonim válasza:
Többféle orgazmus létezik nőknél.Nekem volt barátnőm aki 6 éven át képtelen volt a vaginálisra pl,meg volt olyan akinek elég volt a tarkóját puszilgatni meg simizni kicsit,a bugyijának a környékére se mentem pedig.
2/4 anonim válasza:
Ha kíván rendesen akkor 5 perc is elég lehet. F
3/4 anonim válasza:
Ha ismered a tested magad is tudod hogy mennyi idő szükséges. Két alkalomból nem lehet általánosítani. Próbáljátok ki más pózokban, vedd rá hogy jobban nézze a igényeidet....
Ha nem is élvezted akkor már lehet gondok vannak, de ha csak az elélvezés nem jött össze, és egymásnak valók vagytok, én azt mondom egy kicsit lehet több odafigyelés egymásra mint normál esetben és össze fog jönni. ;)
4/4 anonim válasza:
3 féle ponton lehet elérni ugyan azt az orgazmust. Mivel cs egyfajta orgazmus létezik. Ezt elérheted csiklón, hüvelyen és G-ponton keresztül is. Az utolsó igen ritka.(: a hüvelyi időbe tellik és teljes beleélésbe, míg csikón keresztl egyszerű. Szóval, ha nagyon nem akar összejönni, akkor azt tanácsolnám, hogy kérd izgassa a csiklódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!