Ez normális? Tegnap feküdtem le előszőr barátnömmel, nekem ez volt az első...és egyszerüen nem jutottam el az orgazmusig..
Figyelt kérdés
Végül ott tartottunk h magam fejeztem be a dolgot...kérlek segitsetek..... 16/F2009. jún. 28. 18:39
1/11 anonim válasza:
izgultál nagyon valószínűleg. majd legközelebb jobban megy.
2/11 anonim válasza:
L/17
Nyugi én sem mentem el az első alkalommal,mert nagyon izgultam.Én is pár napja vesztettem el, bár nekem fájt is.
3/11 anonim válasza:
Nyugi ne törődj ezzel, az első szerintem senkinek nem jó. Szóval nyugi a következő alkalommal adj bele mindent és tuti jó leszel.
28/F
4/11 anonim válasza:
Az első alkalommal ritkán sikerül, nem kell kétségbeesni. Mi a férjemmel az esküvő után pár nappal feküdtünk le először, és hiába volt csodálatos együtt lenni vele, nem volt orgazmusom. Csak a harmadik együttlét sikerült tökéletesen, onnantól kezdve pedig nagyjából mindig. Bármilyen hülyén is hangzik, ezt is gyakorolni kell, nem megy azonnal. Meg kell ismerni egymást és önmagatokat, tudnod kell, hogy mi az, ami jó neked, és mi az, ami jó a párodnak. Olyan ez, mint az úszás, amikor életedben először mész be a vízbe, nem kezdesz el rögtön magadtól szabályosan úszni, meg kell tanulnod és gyakorolnod.
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget..csak nagyon kétségbeesett voltam mert tényleg egyszerüen nem ment......és vhogy ugy éreztem h bnöm jobban élvezi mint én:\
2009. jún. 28. 20:15
6/11 anonim válasza:
Mikor először szeretkeztünk a barátommal, akkor neki a közepén lelankadt minden különösebb ok nélkül. Szerencsétlen ott helyben el akart süllyedni szégyenében, én meg az ölébe ültem, a fejét a mellkasomra húztam és megnyugtattam, hogy ez csak azért van mert nagyon izgult, és nincsen ezzel semmi gond, nincs miért szégyenkeznie, mert csak nekem akart nagyon jót. Akkor ez nagy hatással volt rá, és azóta sem volt ilyen soha. Szerintem te is beszélj a barátnőddel, hogyha őt sem zavarja, hogy neked nem sikerült elmenni, akkor egy idő után te is könnyebben elengeded majd magad ;)
7/11 A kérdező kommentje:
örülök, sokat segitettetek:)....csaqk szimplán már magamtol féltem mert ha önkielégitést foyltattam semmi gond nem volt...
2009. jún. 28. 20:44
8/11 anonim válasza:
Nyugi én is így jártam az elsőnél... Bnőmnek marha jó volt, elég sokáig ment, a végén ő kérte h hagyjuk abba mert már fáj...:D Engem annyira nem zavart, ideges is voltam, meg a gumi is szorított... Szóval sok minden közrejátszhatott.:)
9/11 anonim válasza:
Pfuhh,nincs itt semmi gáz hidd el:) A párom kb fél évig nem ment el,és mindig orálisan elégítettem ki a végén,ő is sokszor izgult..majd egy nap felrakott a mosógépre és adott neki,el is ment és nagyon örültünk :$ Mindent bele,gondolj arra,h ez mindenkivel megeshet..vagy esik...De ettől még biztos nagyon jó vagy:)
L/18
10/11 anonim válasza:
Ez persze az elsőnél volt...és arra rá fél év..:) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!