Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám barátnőmet orgazmu...

Hogy tudnám barátnőmet orgazmusig juttatni?

Figyelt kérdés

Nem a módjára vagyok kíváncsi: inkább az a gond, hogy nem hagyja. Nagyon tapasztalatlan. Mikor a csiklóját simogatom, azt mondja, nagyon jó, de jelét (nyögés, remegés) nem adja... (csak jó nedves) és egy idő után azt mondja, ennyi szerinte elég volt. Meg hogy talán az orgazmus még nem is olyan fontos. Magának ugyanígy csinálja... így a csúcsot nem is ismeri. Azt hiszem, nem én csinálom bénán.

Ja, 20 év felett vagyunk, de zöldfülűek!

Szeretném Őt eljuttatni az orgazmusig, de nem tudom, hogyan vehetném rá, hogy bízzon bennem, higgyen nekem. Tanácsokat kérnék. A "béna vagy" jellegű válaszokat kérem mellőzzétek, ezzel nem jutok előbbre. Köszönöm!

2010. nov. 2. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Béna vagy... :D

Na jó, bocs! :D Kérdezd meg, hogy mi gondja van.

2010. nov. 2. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
12%

Első válaszolónak!

Nem kéne inkább tanulnod? :O :D :P

2010. nov. 2. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Valahogy én is így vagyok ezzel, mint a barátnőd. Amikor érzem, hogy jó lenne visszatartom. Igazándiból nem is tudom, hogy miért. talán szégyenlős vagyok és a te barátnőd is az. Szerintem előbb utóbb sikerül. Kitartást!

23/L

2010. nov. 3. 08:23
 4/7 anonim válasza:
ezzel sajnos én is így vagyok de nem tudom miért vagyis nem benned van a hiba mert nekem eddig az összes pasim borzalmasan jól csinálta mégis egyszer sem jutottam el odáig és nem is tudom miért leállítom idő előtt talán meret magától a dolgotól félek meg a bnőd is hogy vagy igazábo nem is tudom pedig velem is ez a gond ... =/ mert élvezem és mégsemmegyek el és nem hagyom h tovább csinálja deh miért azt nem tom ....
2010. nov. 3. 10:21
 5/7 anonim válasza:
az az igazság hogy számomra a csikló nem ér semmit ! viszont van a klitorisz az egy borsószem nagyságú és engem az izgat fel .
2010. nov. 6. 21:29
 6/7 Tittina1992 válasza:
én már több, mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Nehezem élvezem az együttlétet, de ha az ujjaival ingerli a csiklómat, akkor legszívesebben sikítanék, olyan érzés. De mivel mások is vannak otthon, nem tehetem és megkérem hogy hagyja abba. tudom ezzel magamnak csinálok rosszat, de nem szeretném, h valaki felébredne ránk.
2010. dec. 1. 09:07
 7/7 anonim válasza:
Végül hogyan sikerült kielégíteni barátnődet?
2012. szept. 26. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!