Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
A barátommal Valószínűleg lefogunk feküdni,csak az a gond,hogy én pl.hetente mondjuk egyszer szoktam leborotválni a puncimat,az Ugye meg már pár nap múlva már szörös lesz megint,de ha nagyon pici a szőr ,akkor nagyon kipattogok,ha leborotválom.Nem akarom,hogy ilyen csúnya állapotban Lássa a puncimat.Mit tegyek ,hogy ne pattogjon ki,vagy mennyi időközönként érdemes borotválni?2013. okt. 27. 11:32
1/5 anonim válasza:
Ha szeret a pasid megfogja érteni, hogy mi a problémád. Fiúknak is kiszokott pattogni :)
2/5 anonim válasza:
Mondjuk közvetlenül az aktust megelőzően borotváld le... Ez eszedbe sem jutott?
3/5 anonim válasza:
Csináld úgy hogy addigra csak rövid legyen. Akkor nincs kipattogva, és szerintem egy kis szőr nem fog zavarni senkit sem.
4/5 anonim válasza:
én mindig sz-betűs napokot borotválok :DD szerda és szombat xd és mindig bekenem krémmel :) és akkor nem lesz annyira kipattogva :) és előtte nap szerintem felesleges.. mert 3-4 nap alatt nem fog visszanőni :)
L20
5/5 anonim válasza:
Lehet már késő :D legközelebb próbáld meg a Veet Aloeverás szőrtelenítő krémet és utána ami nem jött le azt borotváld simára, utána krém. Nekem csak így nem pattogott ki anno. Ha idősebb leszel pedig elkezdhetsz gyantázni, meg lehet szokni, kb az első 4-5 alkalom fáj, de ha rendszeresen gyantázol/ gyantáztatsz akkor nem is fogod érezni :)
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!