Egy éjszakás kaland szüzen?
16 vagyok, fiú.
és nekem ezek a kapcsolatok valahogy nem akarnak összejönni.
volt már randim, (utoljára múlt héten) de többséguk rosszul sult el. Így még nem volt kivel lefekudni.
Kedden voltam egy buliban, ahol összesen 5 lány is rámmászott. Akik egy szexben tuti benne lettek volna.
Csak hogy én még szűz vagyok.
Szerintetek gáz lenne egy kalandban elveszteni a szuzességem? Az osztályban (1 kivételével, aki gyökér) már egy srác se szuz. Ettöl meg vesztesnek érzem magam.
16/f
Persze hogy lesz, még baromi fiatal vagy (már bocsánat), a te korodban a lányok idősebb fiúkkal akarnak kapcsolatot, bár te azért rendesnek tűnsz, szóval várj még egy kicsit, és akkor majd ha 18 évesen is még zavar (mert ezt már talán megértem, bár szerintem még az sem gáz), hogy szűz vagy, majd akkor menj egyéjszkásba. Én azért sem ajánlom, hogy így veszítsd el, mert valószínűleg fel fog tűnni, hogy tapasztalatlan vagy, és aztán meg ahogy már előttem is írták, nehogy visszajusson valahogy, ha beégsz.
Egyébként én is kétlem, hogy már egy fiú sem szűz a osztályodban, kétlem, hogy mindegyikük tudott szerezni magának valakit, aki lefeküdt vele, hisz mint már mondtam még elég kisfiúk vagytok. Engem pedig lányként egyáltalán nem tartom cikinek, hogy ha egy srác szűz (főleg ebben a korban!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!