Egy éjszakás kaland szüzen?
16 vagyok, fiú.
és nekem ezek a kapcsolatok valahogy nem akarnak összejönni.
volt már randim, (utoljára múlt héten) de többséguk rosszul sult el. Így még nem volt kivel lefekudni.
Kedden voltam egy buliban, ahol összesen 5 lány is rámmászott. Akik egy szexben tuti benne lettek volna.
Csak hogy én még szűz vagyok.
Szerintetek gáz lenne egy kalandban elveszteni a szuzességem? Az osztályban (1 kivételével, aki gyökér) már egy srác se szuz. Ettöl meg vesztesnek érzem magam.
16/f
szerintem nem!
ha vársz előbb utóbb az agyadra megy!
de lehet ha megint csak vársz találsz 1 olyan csajt akibe szerelmes is vagy meg van az összhang blablablabla és vele meg sokkal jobb lenne elveszíteni.
döntsd el te!
Jaj és elhiszed hogy az osztályban már egyik fiú sem szűz? :)
Kamugépek a tini fiúk, ne higgy nekik, soknak csak a szája jár közben meg sehol semmi. Ha 17 évesen veszted el az sem tragédia, vagy ha 18 évesen.
Veszítsd el.
A lányok utálják a szűz fiúkat nehogy emiatt legyen baj a barátnőddel.
én még szűzvagyok 17 évesen....
Velem is volt olyan hogy aztgondoltam hogy elvesztem eggyéjszakás kaland során (buliban)...
Odáig jutottunk hogy a koton már a farkamon volt, meztelenek voltunk, és be voltunk rugva.... De ott döbbentem rá, hogy jó szar első élmény lenne így elveszteni....
akkor 16voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!