Csak a fiúk gondolnak mindig a szexre 14-15 éves korukban, vagy a lányok is?
én nagyon perverz vagyok és 14 éves... :D
fiúkat meghazutoló perverzségemet imádja a barátom :D
27-es vagyok. Csendes koromban voltak a legperverzebb vágyaim :) Kihangosodtam meg azóta már szexelek is de anál, orál, leszbi party minden jöhet :$ Csak az
ásás és a betonozás nem. (barátom szokta kérdezni, hogy mit vállalok, mondom mindent, mire ő, hogy akkor megyünk ásni és betonozni)
uhh hát hidd el nekünk lányoknak néha durvább gondolataink vannak mint nektek srácoknak azzal a különbséggel hogy ha mi gondolunk vmi mocskosra akk nekünk nem áll fel...:D
de amúgy tényleg egyszer a fiú haverjaimmal(4 srác + én) dumáltunk azok a perverzebbnél perverzebb sztoriaikat mondták én meg tök kussban ültem erre az egyik h min gondolkozol? erre kapásból vigyorogtam h ha te azt tudnád erre ők kiváncsian halgatták végig mire még ő is meglepődtek..erre egyikük aki 2 háztömbnyire lakott azt mondta h akk hajrá nyomjunk egy gruppent ha így felizgattál..
csak hogy tudd szoktam olvasni a gyakorikérdéseket és tudom h rólam van szó
15/L békéscsaba beg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!