Vannak még olyan lányok akik 19,20,21 éves korukban veszítik el a szüzességüket?
"érettebb a gondolkodásom" - ez van.
Majd, ha úgy érzed itt az is , meg főleg itt
A
pasi!
"én örülök neki,hogy 15 évesen vesztettem el mert több időm van tapasztalatot szerezni stb.."
Miért 16 évesen tervezel meghalni?
elnézést, de egy ide tartozó anekdota: az én gimis osztályomban volt egy lány, az osztály legszebb, és legszexisebb csaja
minden fiú őt akarta, sőt az egész suliban nagyon népszerű volt a pasik között
ami az érdekes, hogy a lányt ez nagyon frusztrálta, szinte félt belépni egy terembe, mert mindenki azonnal meg akarta dugni
a lényeg, annyira gátlásos lett a férfiakkal szemben, hogy a lány csak a 20-as éveiben járt az első pasijával is, akkor szexelt először is
én 18 évesen veszítettem el,az egyik barátnőm most lesz 21 és még szűz
amúgy kedves 1-es:ennyi erővel kezdjenek el 13 évesen dugni vagy mi?
jó dolog a tapasztalat de ahhoz nem kell ilyen fiatalon csinálni,meg ez a hozzáláss miatt írnak már 13 évesek is hogy ilyen idős korban "lehet-e" orál meg ujjazás
Igen.
És akkor most mi van? Ha valaki szép, csinos, és érettebb gondolkodású, akkor nem lehet szűz 18 évesen? Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!