Csak a fiúk gondolnak mindig a szexre 14-15 éves korukban, vagy a lányok is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 20:00
11/43 anonim válasza:
óh, vannak :D és el sem tudod képzelni, néha milyen mocskosak :D
12/43 viktor123456 válasza:
Öröm melengeti lelkemet, ahogy olvasom a válaszokat. :-)
Lányok! Köszönöm! :-)
13/43 A kérdező kommentje:
#12-es , és szerinted nekem? :D Főleg hogy a legcsendesebb lányka jön be az osztályból!
2013. okt. 25. 20:26
14/43 anonim válasza:
akkor most a "szerelmed" (azaz jártok) vagy csak "bejön" ?
15/43 A kérdező kommentje:
Vagyis pontosabban bejön nekem , viszont rájöttem hogy le akar koptatni.
2013. okt. 25. 20:35
17/43 A kérdező kommentje:
Most haverokkal azon vitázunk , hogy elmondjam-e neki hogy mit is éreztem iránta , viszont ez már nem ide tartozik.
2013. okt. 25. 21:19
18/43 anonim válasza:
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azo,hogy ülök az órán,pókerarccal nézek ki a fejemből...és senki sem gondolja,hogy ilyenek járnak a fejemben :'D
19/43 anonim válasza:
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azon,hogy ülök az órán,pókerarccal nézek ki a fejemből...és senki sem gondolja,hogy ilyenek járnak a fejemben :'D 15/L
20/43 A kérdező kommentje:
Ja , nálam is az van , max. a gatyámon lesz egy kis púpocska ! XD
2013. okt. 25. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!